LE: Plea i reflektori za pobedu Nice

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 28.09.2017.
21:12
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri francuskog prvoligaša nastavili su sa dobrim partijama u Evropi.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Nakon što su u prvom kolu do vrha napunili mrežu Varegema u sred Belgije (5:1), izabranici Lusijana Favra nastavili su sa dobrim partijama u Ligi Evrope.

Slavili su pred svojim navijačima protiv osvajača holandskog kupa Vitezea sa 3:0 (2:0), a imali su i malu "pomoć" rasvete.

Poveli su u 16. minutu, strelac je bio sjajni Alesan Plea. Dante mu je glavom spustio loptu nakon kornera sa desne strane, a napadač Nice ju je poslao pod prečku.

U poslednjim minutima prvog dela igre, sjajan gol mlade nade i fudbalera Monaka na pozajmici u Nici Sant Maksimana, koji je sjajnim udarcem sa ivice kaznenog prostorao povećao prednost domaćina na 2:0.

Tek što je počelo drugo poluvreme, peh za domaćina ovog susreta, ugasila se većina reflektora na stadionu.

Kvar je saniran nakon 20ak minuta, utakmica je nastavljena, a pobedu je u 81. minutu overio Plea svojim drugim golom. Sjajna kombinacija fudbalera domaće ekipe, Plea izbija sam pred golmana i vara ga snažnim udarcem u bliži ugao.

To je bilo sve od susreta na "Alijanc Rivijeri", Nica ostaje maksimalna nakon drugog kola sa šest osvojenih bodova, dok je Viteze još uvek bez boda, kako su u prvom kolu poraženi od Lacija na svom stadionu.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 29.09.2017
15:11

Znači sada istraga UEFE i protiv Nice zbog kvara na osvetljenju (kao protiv Bešiktaša). Kao da su klubovi krivi što se dogodi kvar na rasveti. Puste mastiljare i pisari danas odlučuju u UEFI.