LE - Pogba proradio protiv Fenera, slave Rajko i Luka kapiten

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 20.10.2016.
22:58
Izvor: Sportske.net

Mančester junajted je slavio protiv Fenerbahčea, evo i svih ostalih rezultata večeras...

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Grupa A

Mančester junajted - Fenerbahče 4:1
Fejenord - Zorija 1:0

Mančester junajted je pokazao svu svoju snagu protiv Fenerbahčea. Gosti su se dobro držali u prvom poluvremenu, a onda su u 31. i 34. minutu napravili dva penala što su domaći preko Pogbe i Marsijala pretvorili u golove.

Nakon toga, Pogba sjajnim udarcem u 1. minutu nadoknade prvog poluvremena postiže novi gol, da bi Lingard nakon asistencije Runija uspeo da postigne novi gol.

Ipak, da gosti ne ostanu sa nulom pobrinuo se Robin van Persi koji je postigao gol svom bivšem klubu.

Golovi OVDE.

U drugom meču Fejenord je slomio otpor Zorije u 55. minutu nakon velike greške odbrambenih igrača gostiju, a strelac je bio Jorgensen nakon asistencije Basačikoglua.

Mančester junajted 6
Fejenord 6
Fenerbahče 4
Zorija 1




Grupa B

Olimpijakos - Astana 4:1
Jang Bojs - APOEL 3:1

Olimpijakos je danas bio odličan u prvom poluvremenu, postigli su čak tri gola preko Figueirasa, Elinusija i Sebe, a asistent kod drugog gola bio je Luka Milivojević, reprezentativac Srbije i kapiten Olimpijakosa.

U drugom poluvremenu gosti su preko Kabanange smanjili na 3:1, ali su nakon drugog žutog kartona Kanjasa imali daleko manje opcija u napadu.

Do kraja, Oli postiže još jedan gol preko Sebe za konačnih 4:1.

Milivojević je odigrao ceo meč, na drugoj strani Erić je branio, a Despotović je čekao šansu sa klupe. Maksimović je povređen.

Jang Bojs je uspeo da preokrene protiv APOEL-a, gubili su golom Efrema, da bi Orao postigao tri gola u nastavku, a pritom je i promašio jedan penal.

Olimpijakos 6
APOEL 6
Jang Bojs 4
Astana 1

Grupa C

Majnc - Anderleht 1:1
Sent Etjen - Gabala 1:0

U meču Majnca i Anderlehta videli smo dva gola, Majnc je poveo preko Malija iz penala, da bi Teodorčuk izjednačio u drugom poluvremenu.

Ivan Obradović nije igrao za goste, baš kao ni Spajić koji je povređen.

U meču Sent Etjena i Gabale nije bilo golova sve do 70. minuta, gosti su se uspešno branili sve do tada kada je jedini gol na meču uspeo da postigne Rikardinjo (AG).

Vojislav Stanković je igrao čitav meč.

Anderleht 5
Sent Etjen 5
Majnc 5
Gabala 0


Grupa D

Dandalk - Zenit 1:2
Alkmar - Makabi Tel Aviv 1:2

Dandalk nastavlja igrama iznad očekivanja, poveli su golom Bensona, ali je to bilo sve od njih danas.

Mak je izvukao Zenit golom u 71. minutu meča, da bi Žulijano doneo pobedu Zenitu.

U drugom meču Makabi je poveo protiv Alkmara sa 1:0 preko Skarionea, da bi Miren izjednačio u 73. minutu meča.

Ipak, gosti stižu do sva tri boda golom Golasa u 82. minutu meča.

Predrag Rajković je branio čitav meč za goste.

Zenit 9
Dandalk 4
Makabi 3
Alkmar 1


Grupa E

Roma - Austrija Beč 3:3
Plzenj - Astra 1:2

El Šaravi je danas dominirao za Romu. On je sa dva gola u prvom poluvremenu nadoknadio prednost Austrije koja je povela preko Holchauzera.

Florenci je golom u 69. minutu povećao na 3:1, ali se gosti nisu predavali. Preko Prokopa i Kajodea su uspeli da izjednače rezultat na 3:3.

Zanimljivo, Frančesko Toti je danas odigrao 100. utakmicu u dresu Rome u evropskim takmičenjima, a zabeležio je i dve asistencije.

U drugom meču Astra je na gostovanju Plzenju uspela da slavi sa 2:1, a golove su postigli Alibek i Orava koji je postigao autogol. Za Plzenj je nakon promašenog penala bio siguran Orava.

Roma 5
Austrija 5
Astra 3
Plzenj 2

Grupa F

Genk - Bilbao 2:0
Rapid Beč - Sasuolo 1:1

Genk slavi i drugu pobedu, slavili su u veoma bitnom meču protiv Atletika iz Bilbaoa golovima Brabeca i Ndidija. Ndidi je postigao fenomenalan gol sa 20-ak metara od gola gostiju.

Nastić je odigrao ceo meč za Genk danas, bio je odličan na poziciji levog beka.

Rapid i Sasuolo su odigrali bez pobednika, Šaub je doneo prednost domaćima u 7. minutu, da bi Šramel autogolom izjednačio rezultat.

Genk 6
Sasuolo 4
Rapid 4
Atletik Bilbao 3



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

81 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
YNWA BEST
Sunday, 23.10.2016
10:27

Pogba je proveo skoro 5 sezona u Seria A , treba mu vremena da se navikne na engleski fudbal pre svega i na Murinjovu taktiku :P !!nIgra sve bolje i bolje :D !!nJer sam upravu ??

avatar
Manchester is Red
Friday, 21.10.2016
15:15

Svi vi koji pričate da ne vredi 105 miliona (po nekima ovde između 120 i 150) se ne razumete nimalo u fudbal. Ne bih nikoga da vređam, ali tako je. Pre svega momak je nenormalno marketinški isplativ. Pogledajte prodaju dresova i Adidasov ugovor sa njim. Mogli su i za manje da ga dovedu, ali nije to bila poenta. Poenta je bila da se pokaže koliko je novca ušlo u klub i koliko je finansijski PL moćna u odnosu na ostatak fudbalskog sveta. Postavili su neki standard i poslali jaku poruku konkurenciji. Da su ponudili 60-70 miliona postojali bi klubovi koji to mogu da plate, ali su ovom sumom prosto rekli ostalim zainteresovanim klubovima da se ne nadaju Pogbinom potpisu. Drugo, na tržištu nema mnogo boljih igrača od njega na toj poziciji i uz sve to je još uvek dosta mlad i ima potencijala da bude predvodnik ove generacije. Ne sećam se ovih komentara i omalovažavanja njegovog fudbalskog znanja pre transfera. Da je ostao u Juventusu i dalje bi ljudi pričali kako je najbolji na svojoj poziciji. Tvrdim da bi ga prošlog leta navijači bilo kog kluba, ali bukvalno bilo kog, dočekali raširenih ruku da je taj klub imao šansu da ga dovede. Bode ljude u oči finansijska moć najvećeg kluba na ostrvu i jednog od najvećih na svetu. Biće opet OT neosvojiva tvrđava, budite sigurni.

avatar
dushanseelny
Friday, 21.10.2016
18:01
avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 22.10.2016
06:00

Decko marketinski jeste isplativ, ali ovde je rec o tomee kakav je na terenu, nisam nista ja sad rekao, ali cinii mi se da je navijacima pojedinim bitniji budzet Junajteda negoo sami rezultati, ni u najludjim snovima ne bi odbio Pogbu, ali mnogo togaa on moraa da napravi, pa Marsijal je bio jedan od najprodavanijih pa sta sad? Sto to ne bi bio Pogba, on je placen preko 100 miliona kako se kazee, ne trazi se se od veznjaka po 5 golova i 10 asistencija po utakmici, to je samoo Ture mogao nikoo skoro visee, ali se trazi da makar vodi igru, kreira, vraca se, trci, i kad bude najteze da i zabije, ovo je cak i malo za njegovu cenuu, sto sam sad rek'o. Eh u tome je poenta, on igrom moraa u buduce da vodii ekipu, a ne da se ugusi od nekog, eh u tomee je poenta, on mora da budee vodja ovog timaa, o tome pricam...

avatar
Martial11
Friday, 21.10.2016
01:14

A mislim da navijace imamo najbolje na svijetu, bez obzira bilo kakva kriza uvijek su tu. A kakve ovacije za Robinaa, ooh Robin Van Persie. I jos Fergi na nogama, sve mi je proslo kroz misli, ona zadnja sezona, magicni Robin i njegovi golovi, volej protiv Aston Vile, pogodak protiv Sitija za 3-2. Hvala mu za sve.

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 22.10.2016
06:01

Za ono protiv Sitija zahvali se Nasriju...

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 22.10.2016
06:02

Dobro ima i Robin zasluge velike, ali Nasri je mogao da se baci na tu loptu prosto, nikoo ne moze da mi kaze kakoo nije mogao, nije vic, imas gde mu je Robin rekao hvala ti...

avatar
Martial11
Friday, 21.10.2016
01:12

Bitna pobjeda za samopouzdanje, prelijep gol Pogbe. Danas smo bili malo ozbiljniji i konkretniji, sto je i rezultirao 4 gola. Jos ne vjerujem da smo dali toliko, sa Van Galom jedan i tome je kraj. Runi kao da se malo probudio iz kome, dosta korisniji je bio na terenu.

avatar
Lord Bobinhoo!
Friday, 21.10.2016
00:26

Ukoliko bi se Pogba malo vise uozbiljio sigurno bi bio veliko pojacanje za Junajted.

avatar
nol
Thursday, 20.10.2016
23:53

Nemoj da se palite, ipak sa Fenerom ste igrali, vidjeli smo vas protiv Liverpula, samo da u nedelju ima da vidimo sta ce raditi dva psihicki oboljeni napadaci!

avatar
Nikola M.
Thursday, 20.10.2016
23:26

Trebao je jedan onakav gol Pogbi. Odlična stvar za samopouzdanje. Nadam se da će krenuti još bolje i da je to taj prelomni trenutak za njega. Lingardu isto svaka čast za gol. Dobar, precizan šut. Runiju nije bio loš, asistirao Lingardu i ima zasluge za Pogbin gol, učestvovao je u onoj akciji. Mata je upućivao neke sjajne lopte ka napred. Nije skoro Junajted postigo dva gola iz daljine, drago mi je da se i to desilo. Slede sad dva teška meča sa Čelsijem u ligi i Sitijem u kupu. Dobro je da je ostvarena ubedljiva pobeda pred te utakmice. Ooooooooo Robin van Persie, oooooo Robin van Persie! Nisu ga navijači Junajteda zaboravili. Sjajno su ga dočekali na Old Trafordu. Dobijao je ovacije par puta kad je izvodio kornere i posle datog gola. Pred utakmicu je nazvao Old Traford svojom kućom i stavio do znanja da mu je Junajted i dalje u srcu. Lepe uspomene nas vežu za njega. Het-trik protiv Olimpijakosa, het-trik protiv Aston Vile, čuvena volejčina posle onog Runijevog pasa, gol u nadoknadi za pobedu u derbiju Mančestera, titula... Lepa, lepa vremena...

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Thursday, 20.10.2016
23:24

Nikad nista od ove Rome. Nikad nista.

avatar
Steffi
Friday, 21.10.2016
00:17

Oni bar igraju nesto

avatar
CHOsen One
Thursday, 20.10.2016
23:23

Svaka cast na pobjedi, ali opet ona 2 penala da nijesu dosudjena ko zna kako bi se mec kretao, odmarao se Zlatan za nas, jedva cekam derbi, vidim navijaci Mancestera na drugim mrezama uvjereni da nas dobijate, bring it on :D

avatar
MANUTD
Thursday, 20.10.2016
23:30

Mislim da vec dosta penala za Junajted ove sezone nije dosudjeno, mislim da bi bilo previse ne svirati i ova dva jako ocigledna. Jeste li vi plavci ubedjeni da dobijate Junajted?

avatar
BekutaN
Friday, 21.10.2016
11:38

Manutd = Buspenal ekipa

avatar
Marcos Alonso
Friday, 21.10.2016
01:12

Nista nisam ubjedjen obje ekipe nisu na nivou,Celsi mozda za konjsku dlaku bolji u poslednje vrijeme . Ali nadamo se pobjedi svakako i dobrom fudbalu prije svega :D

avatar
Андер Ерера
Thursday, 20.10.2016
23:38

Nekim je potrebno malo da polete, a takvih ima dosta nažalost. Objektivno,:iznad nas ste na tabeli, u usponu forme i prednost domaćeg terena.nPored svega ovo će ipak biti povratak Murinja na Stemford Bridž, mislim da će se mnogi njemu a i on mnogima željeti dokazati. Zaista će biti svega, iskreno bez lažne skromnosti ili ne znam čega, i sa bodom u Londonu bih bio zadovoljan, mada nam sad trebaju sva 3 i to mnogo.

avatar
Paklena pomorandza
Thursday, 20.10.2016
23:22

Van Persi zabija a 70 000 gledalaca,nekji i na nogama aplauzom pozdravljaju gol Fenerbahcea:),neprocenivo.Svaki dodir loptom,korner,prekid ,Van Persi je bio pozdravljen aplauzom gledalaca,velicanstveno kao sto dolikuje Junajtedu Velicanstvenoga!

avatar
Nikola M.
Thursday, 20.10.2016
23:52

Navijači pokazali klasu i to da ne zaboravljaju šta je Robin uradio za Junajted. Cenjen je i voljen na Old Trafordu. Nije ni on ravnodušan, prethodno je nazvao Old Traford svojom kućom, tako da je ljubav obostrana :) Posle tog gola, Fergi u krupnom planu kako aplaudira sa osmehom :)

avatar
Juventino SS
Thursday, 20.10.2016
23:17

Roma je najjača, kakva rupa od odbrane, smeh.

avatar
Special One
Thursday, 20.10.2016
23:17
avatar
Андер Ерера
Thursday, 20.10.2016
23:17

Fino odigrano, kakav god protivnik. Ali najbitnije za samopouzdanje, u nedelju ide pretežak meč gdje su potrebna 3, a i bod ne bi bio neuspjeh, tako da treba biti na najvišem mogućem nivou.nSvi rezultati od početka sezone ajde, mogu progutat i Siti i Votford, ali onaj remi sa Stoukom gdje je odigrana suluda utakmica me i dalje nervira, ipak bi sad bili bliže vrhu. Svejedno, ništa se tu ne može promijeniti. Sad gostovanje na kojem u duelima u ligi Junajted ne zna za pobjedu tačno 4 godine i gdje inače rijetko pobjeđuje.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Thursday, 20.10.2016
23:15

Protiv celzija samo valensija umesto darmiana i rasford umesto lingarda, kao i erera umesto kerika i mozda ibra umesto runija i lagano pobedjujemo.

avatar
CHOsen One
Thursday, 20.10.2016
23:33

Pita Dijego Kosta:nSpavas li mirno Krise Smolinze hahahaha

avatar
MANUTD
Thursday, 20.10.2016
23:14

Ok, ajde sto je Pogba postigao 2 pogotka ali mene vise interesuju sledece stvari na koje bi mi odgovor mogli dati pre svega KING i ostali ajnstajni naseg portala. Dakle, prvo pitanje bi glasilo - Kako to da Murinjo pruza sansu mladjim igracima, a vi ste nam pricali da nece? Kako to da smo danas u Junajtedovoj postavi videli Bajlija( 22), Pogbu( 23), Depaja( 23), Marsijala( 20), Lingarda( 23), Soa( 21) i Fosu-Mensaha( 18( slovima OSAMNAEST)? Pitanje broj dva, kako to da Mata ima 10 odigranih utakmica za Junajted( od toga 8 prva postava), a rekli ste nam da ce ga Murinjo prodati!? Hvala vam mnogo unapred na datim odgovorima.

avatar
fcb
Thursday, 20.10.2016
23:53

Čekaj zar stvarno u kategoriju mladjih igrača stavljaš Pogbu od 110 miliona, Marsijala od 40+ miliona, Šoa od 30+ miliona, takođe i Depaja od 30+ miliona ako se ne varam, Bailija od 30+ miliona... dečko uozbilji se

avatar
MANUTD
Friday, 21.10.2016
11:23

Kakve veze novac ima sa godinama? Znaci Marsijal je star igrac? Ok.

avatar
Friday, 21.10.2016
00:45

Znači ako igrač košta neku određenu svotu novca to utiče na njegove godine? Koliko bi Fosu-Mensa imao godina da ga neko plati 50 miliona?

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 21.10.2016
00:30

haha pusti ga, on to tako stvarno misli pa nemoj mu zameriti

avatar
Paklena pomorandza
Friday, 21.10.2016
00:12

A u koju kategoriju,u onoj gde se nalaze oni koji ne placaju porez,mozda?!

avatar
tony zahirovic1234
Friday, 21.10.2016
00:10

I ja se upitah, sta prica ovaj lik...

avatar
MANUTD
Friday, 21.10.2016
00:09

Kakve veze cena ima sa godinama? Zar niste rekli da Murinjo unistava MLADE igrace? A dobro, ti si simpatizer Barselone, tebi je oprosteno sto brkas pojmove.

avatar
FirminoBret
Thursday, 20.10.2016
23:55

Mlad igrač je do 21 godinu.

avatar
_MUFC_
Thursday, 20.10.2016
23:02

Dobra igra Manchester-a! Lingar i Pogba postigli lijepe golove.Carrick i Mata su odlično odigrali utakmicu.Van Persi je odlično dočekan na Old Traford i milo mi je što su mu navijači aplaudirali poslije postignutog gola.Ovo je dobra uvertira pred meč sa Chelsea-em. GGMU!

avatar
mrancic
Thursday, 20.10.2016
23:22

Kerik i Runi ako imaju pameta u glavi da odu iz Junajteda.Zadužili su ovaj klub ali su očaj od igrača.Runi više ni loptu ne ume da primi.U sredini Pogba,Erera i Lingard a u špicu Ibra i Marsijal ili Rašford.Roho i Mensa odlični za rotaciju.Za Depaja ne znam šta da kažem jer slabo ulazi u igru.Pogbi odgovara u sredini saradnja sa Lingardom,Matom i Ererom.Proći će vreme da se slože kockice.Duel protiv Čelzija teži nego protiv Liverpula.

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 21.10.2016
00:33

Ja za Runija to govorim vec 3 godine ali sta bi on sam odlazio kad ima astronomsku platu a igra i za reprezentaciju zahvaljujuci cinjenici da igra u MANU.

avatar
Adnan
Thursday, 20.10.2016
23:01

Umjesto Lingarda Mikitarijan,umjesto Runija Rašford i umjesto Darmijana Valensija pa da u nedjelju bacimo petardu onoj sirotinji,red bi bio.

avatar
Андер Ерера
Thursday, 20.10.2016
23:20

To je baš pametno, Miktarijana koji minuta nije igrao preko mjesec dana i uopšte u sezoni malo minuta nakupio da počne derbi sa rivalom. nRašford dosta bolje igra kad uđe u igru, ako počne utakmicu malo šta konkretno uradi, posljedica činjenice da i dalje ima tek 18 godina.nU nedelju, po meni: Valensija, Erera, Marsijal i možda Mata da počnu uz ostalih 7 igrača za koje je jasno da počinju.

avatar
Adnan
Thursday, 20.10.2016
23:38

Junajted nije Celzijev rival,Celzijevi rivali su Sautempton,Everton i tako ti klubovi,barem u ovom trenutku.

avatar
CHOsen One
Thursday, 20.10.2016
23:34

Cucemo se posle meca :)

avatar
Стефан Б.
Thursday, 20.10.2016
23:00

Nije ovo nikakvo mjerilo, ali dižemo formu. Ako bi dobili Čelsi definitivno bismo se vratili na velika vrata.

avatar
Thursday, 20.10.2016
23:11

Nemate pobedu protiv Celzija na zadnjih 10.utakmica,cisto da ti olaksam nadu.

avatar
Стефан Б.
Friday, 21.10.2016
12:27

Za sve postoji prvi put što bi se reklo.

avatar
Андер Ерера
Thursday, 20.10.2016
23:21

Upravo, ali zbog samopouzdanja bitno. Iskreno, rekao sam to pred Liverpul, i neću mijenjati ni pred Čelzi: teško mi je zamisliti da pobjedimo. Derbi na strani, znamo kako Murinjo to postavlja (protiv čega nisam, u ovom trenutku najbolji način) a Čelzi je u usponu formu i prošlu utakmicu su ekstra odigrali.

avatar
Thursday, 20.10.2016
23:00

Pogba veceras pokazo zasto je placen 120.miliona samo se cekala ozbiljna ekipa da pokaze tu klasu mocni Fener...

avatar
(anti)talentovan lik
Friday, 21.10.2016
07:12

Trebaju da ga ubacuju malo vise u zone gdje je opasan, kao sto su Sasuolo ili Empoli...

avatar
Vernes Delic
Friday, 21.10.2016
09:26

BasnFener je medju boljima u evropi :-P

avatar
Steffi
Thursday, 20.10.2016
23:00

Van Persiiiiiiiiiiii !

avatar
Special One
Thursday, 20.10.2016
23:19

Gledaj arsenalovca i minusa.

avatar
Lord Boobinjoo!
Thursday, 20.10.2016
23:20

Jago Aspaaaaaas!

avatar
Thursday, 20.10.2016
23:00

Van Persi proslavio gol za Mančester protiv Arsenala, a ne slavi za Fener protiv Mančestera :)))))

avatar
MANUTD
Thursday, 20.10.2016
23:08

Ceo stadion je slavio pogodak Van Persija :D

avatar
Adnan
Thursday, 20.10.2016
23:13

Robin je crveni đavo.

avatar
Vernes Delic
Thursday, 20.10.2016
23:00

Ajmo sad koment.za pogbu hahaha nMada za mn jos dugo nece proradit nYNWA!!!