LE - Monako remizirao u Mađarskoj, Ronaldo strelac u pobedi Junajteda!

Autor: Nemanja Veljković
četvrtak 27.10.2022.
23:13
Izvor: Sportske.net

Zanimljivo je bilo na svim frontovima.

EPA
EPA

Povezane vesti

Liga Evrope:

Grupa C

Roma je savladala ekipu Helsinkija u gostima reyultatom 2:1 i tako upisala drugu pobedu u grupi. Abraham je doveo tim iz Rima u vođstvo u 41. minutu. Na 1:1 izjednačio je Hetemaj u 54. minutu, da bi konačan rezultat postavio Hoskonen auto-golom u 62. minutu.

Roma je tako ostala i dalje u trci za plasman u narednu fazu Lige Evrope.

Grupa E

Fudbaleri Mančester junajteda rutinski su savladali Šerif na Old Trafordu, a rezultat je bio 3:0.

Mrežu gostiju načeo je Dalot u 44. minutu. Na 2:0 povisio je Rašford u 65. minutu, a u strelce se upisao i Kristijano Ronaldo golom u 81. minutu. Portugalac je odigrao svih 90. minuta, a ovo mu je bio prvi gol na ''Old Trafordu'' još od maja.

U drugom meču lider ove grupe ekipa Real Sosijedada savladala je Omoniju sa 2:0 u gostima. Strelci su bili Navaro u 44. i Mendez u 60. minutu.

U poslednjem kolu Junajted i Sosijedad imaće direktan okršaj u borbi za prvo mesto na tabeli.

Grupa F

Meč između Šturma i Fejenorda u Gracu završen završen je pobedom domaće ekipe golom u poslednjim minutima meča!

Svi statistički parametri bili su na strani tima iz Holandije. Fejenord je imao više šuteva na gol protivnika, ali lopta večeras nije htela u mrežu. 

Umesto toga usledila je kazna na drugoj strani za propuštene šanse. Šturm je preko Kiteišvilija stigao do pobednosnog gola i to u 93. minutu za konačnih 1:0.

Grupa G

Nant je uz dosta muka uspeo da savlada ekipu Karabaga i to golom za pobedu u 95. minutu!

Bias je doveo francuski klub u vođstvo u 16. minutu. Gosti su uzvratili u 56. minutu golom Ozobića sa bele tačke, da bi u dubokoj nadoknadi Nant uspeo da dođe do pogotka preko Ganaga za pobedu i veliko slavlje domaćih navijača.

Ovom pobedom Nant i dalje ima šansu da se plasira u narednu fazu ovog takmičenja.

U drugom meču domaći Frajburg uspeo je da izvuče bod protiv Olimpijakosa golom u 93. minutu meča. Grčki tim imao je prednost od 17. minuta kada je mrežu domaćih pogodio Ben Jeder. 

Olimpijakos tako ni posle pet odigranih kola ne zna za pobedu, dok je Frajburg kao prvoplasirani kolo pre kraja obezbedio plasman u narednu fazu.

Grupa H

U grupi u kojoj se nalazi i naša Crvena Zvezda meč između domaćeg Ferencvaroša i Monaka završen je bez pobednika 1:1.

Gosti su poveli posle pola sata igre nakon gola Ben Jedera i tu prednost imali do 82. minuta. Tada je domaći tim uspeo da postigne izjednačujući pogodak preko Zakariasena za 1:1, što je bio i konačan rezultat.

Posle ovakvog spleta događaja Zvezda je još uvek u trci za drugo mesto na tabeli i plasman u narednu fazu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke