LE - Slavija vlada Ostrvom, Tadić dominirao u Bernu!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 18.03.2021.
22:55
Izvor: Sportske.net

Viljareal siguran na "Keramici".

EPA-EFE/ALESSANDRO DELLA VALLE
EPA-EFE/ALESSANDRO DELLA VALLE

Povezane vesti

Slavija eliminisala još jednog predstavnika Ostrva, rutina Viljareala i Ajaksa.

Glazgov Rendžers - Slavija Prag 0:2

Česi dolaze do vođstva iz prve prave prilike. Boril upošljava Olajinku koji pogađa glavom bliži ugao golmana MekGregora i to je 1:0 za Slaviju u 14. minutu

Pokušali su da izjednače Džerardovi puleni, Kent i Morelo su pokušali, ali bez uspeha. Slavija je tražila i penal u nadoknadi prvog dela igre, VAR "spašava" Rendžerse. 

U nastavku dosta slabija igra, Rendžersi su ostali sa čak dva igrača manje. Prvo je Kemar Ruf dobio direktan crveni posle neopreznog faula nad golmanom u 62. minutu, da bi desetak minuta kasnije i Balogun završio meč ranije zbog drugog žutog kartona. 

Česi koriste ekspresno prednost, Stanču pogađa za 2:0 i veliki plasman u četvrtfinale Lige Evrope. Slavija eliminiše još jedan tim sa Ostrva, pošto su ranije izbacili Lester siti.

Viljareal - Dinamo Kijev 2:0

Moreno je već u prvom delu meča ugasio nade Ukrajinaca. 

Španac prvo odličnim udarcem glavom u 14. minutu donosi prednost Emerijevom timu. Najbolji strelac španskog kluba donosi prednost od 2:0 u 36. minutu, Pareho upisuje asistenciju. 

U nastavku blaga inicijativa ukrajinskog tima, ali bez gola za njih u ovom dvomeču. 

Jang Bojs - Ajaks 0:2

Dušan Tadić je imao odlično veče u Bernu. 

Srpski internacionalac je u 21. minutu asistirao za vođstvo svog tima - gol upisuje David Neres.

Švajcarci su na isteku 35. minuta tražili penal, ali VAR dosuđuje da kazne nema. Taljafiko je imao odličnu šansu za 2:0, šut Argentinca ipak blokiran. 

Drugo poluvreme kreće tragično za domaćina. Kamara igra rukom u svojih 16 metara, Mejden pokazuje na belu tačku - Tadić sigurno realizuje i to je 2:0 za "kopljanike". 

Švajcarci će upamtiti VAR po lošem, gol Nsamea u 55. minutu ipak ne važi - video sudija pokazuje ofsajd u pripremi akcije. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke