LE "spletke", Česi originalni - Ko kod Rodžersa nosi korset?

Autor: Stefan Matić
utorak 16.02.2021.
23:45
Izvor: Sportske.net

Slavija postigla auto-gol.

EPA-EFE/Glyn Kirk/NMC/Pool
EPA-EFE/Glyn Kirk/NMC/Pool

Povezane vesti

Uz večerašnju Ligu šampiona kroz dva dana vraća nam se i Liga Evrope. 

Jedan od favorita iz senke jeste odlični Lester Siti koji pod Rodžersom beleži i odlične rezultate u PL. Njihov protivnik četvrtkom uveče biće Slavija Prag, a Česi su već počeli "pripremu" meča. Na svojoj Slavija TV, klupskoj televziji, pokrenuli su serijal "Leicester Loading". Već u prvoj epizodi, voditelj i autor emisije Jan Hošek je imao interesantnu izjavu. 

"Šmajhel je dobar golman, povremeno napravi koju grešku, ali uglavnom je na visokom nivou tokom cele sezone. On je pravi lepak ekipe, drži ih sve na okupu. Ipak on je golman koji ima dosta problema sa zdravim načinom života. Definitivno bi neki strog trener koji stavlja veliki akcenat na fizički deo treninga, kao naš Trpisovski, želeo bi da Šmajhel izgubi pet do deset kilograma. I uzgred, koliko ja znam, Šmajhel je verovatno jedini igrač PL koji ispod svog dresa nosi korset", završio je češki analitičar. 

Zanimljiva predigra pred sam meč u četvrtak uveče u Pragu, videćemo kako će Šmajhel i saigrači reagovati na ovakve komentare. Možda Danac i pokaže svoj korset.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke