LE - "Srpsko veče" u Lihtenštajnu, Torino bacio "petardu", Espanjol ubedljiv!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 08.08.2019.
23:31
Izvor: Sportske.net

Završeni su prvi susreti trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Apolon je slavio kao gost u Austriji sa 2:1.
 
Bivši igrač Partizana, Saša Marković, je postigao gol u 14. minutu za vođstvo tima sa Kipra, ali je Klein četiri minuta pre krja uzvratio istom merom te se na poluvreme otišlo sa 1:1. Gakpe samo pet minuta po nastavku meča dovodi Kiprane ponovo u vođstvo što se kasnije i ispotavilo kao konačni rezultat.

Steaua je odigrala bez golova sa češkom Mlada Boleslav, bolji iz ovog susreta ide na pobednika duela Norkoping - Hapoel Ber Ševa.

Vaduz se nije dobro proveo protiv Ajntrahta, pošto su kao domaćin izgubili sa 5:0.

, u strelce su se pored Kora i Pacience upisali dva puta Kostić i jedanput Mijat Gaćinović. Ajntraht se u narednom kolu može suočiti sa Strazburom kojem je Mitrović doneo trijumf u Bugarskoj.

U Poljskoj nismo videli golove između domaće Legije i grčkog Atromitosa.

Espanjol je očekivano slavio u Lucernu sa 3:0.

Tim iz Primere je savladao švajcarskog predstavnika zahvaljujući golovima Fereire, Vile i Vargasa.

Torino je slavio sa ubedljivih 5:0 kao domaćin u duelu sa Soligorskim.

Beloruse je odmah načeo Beloti u drugom minutu, da bi do kraja poluvremena svoj gol postigao i Armando Ico. U nastavku susreta Beloti postiže svoj drugi gol na utakmici, ovog puta iz penala. Zatim za četiri minuta smo videli dva gola "bikova", precizni su bili De Silvestri i Bonifazi.

Izgleda da je sve spremno za veliki derbi zadnjeg kola kvalifikacija za LE, gde će se "bikovi" izvesno susresti sa "vukovima" sa "Molinoa".

Pre ovih susreta za nas smo imali zanimljivu pobedu Moldea, nadamo se narednog protivnika Partizana, dok se sa druge strane Stefan Mitrović može pohvaliti pravom kapitenskom partijom u dresu Strazbura.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke