Legenda Francuske o Embapeu: "Nadam se da ide iz Pariza"

Autor: Mladen Heleta
sreda 03.01.2024.
20:45
Izvor: Sportske.net

Dugari umoran od priča i glasina.

EPA-EFE/TERESA SUAREZ
EPA-EFE/TERESA SUAREZ

Povezane vesti

Izgleda da se bliži kraj saradnje između Kilijana Embapea i Pari Sen Žermena. Kapiten Francuske može da ide na leto kao slobodan igrač ako se narednih meseci ne dogodi čudo i novi obrt u pregovorima sa "svecima".

Navodno je Embape ponovo najbliži Real Madridu, pominje se i mogući odlazak u Liverpul, a bivši reprezentativac Francuske Kristof Dugari, član one legendarne generacije iz 1998. i 2000. godine, ima samo jednu želju - da Embape ode sa Parka prinčeva.

"Iz sveg srca navijam za to da ode iz PSŽ-a, jer u poslednje vreme stagnira. Postaje predvidljiv u duelima, nedostaje mu snage i karaktera i često je neprimetan na terenu", rekao je Dugari i dodao:

"Govor tela mu nije dobar. Sve više maše rukama i čini mi se da je pomalo izgubljen. Već nekoliko meseci situacija nije dobra", dodao je Dugari.

Embape ima pravo da već od sredine januara pregovara sa drugim klubovima.

"Svakih šest meseci je pitanje da li će Kilijan da ode - to me ljuti i umara. Želim da on izabere klupski projekat umesto ličnog. Umoran sam od glasina o njegovoj budućnosti, Nije me više briga", zaključio je Dugari.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke