Legenda Junajteda o Kazemiru i Antoniju: ''Panična kupovina!''

Autor: Nemanja Veljković
petak 09.09.2022.
23:55
Izvor: Sportske.net

Kritike na račun novih pojačanja.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Legenda Mančester junajteda Geri Nevil okarakterisao je dovođenje Kazemira i Antonija kao paničnom kupovinom.

''Crveni đavoli'' potrošili su više od 170 miliona evra na dva Brazilca, a Nevil je kritikovao vlasnike kluba, optužujući ih da su potrošili više novca nego što su planirali samo kako bi zadovoljili i umirili navijače.

''Junajted je želeo da potroši oko 150 miliona evra na pojačanja, a na kraju je potrošio više od 260 miliona. To je nešto što smo već videli od porodice Glejzer. Ogromne investicije i ulaganja samo kako bi se zadovoljili navijači, što je po meni paničan potez'', kazao je bivši defanzivac Junajteda.

''Oni nameravaju da se vrate u Ligu šampiona, ali pre toga moraju da promene strategiju kada je u pitanju trošenje novca na pojačanja. Ponude za Kazemira i Antonija poslate su dva dana pre utakmice sa Liverpulom, što je očigledno bio trenutak kada su želeli samo da dovedu nove igrače. To nije bila strategija na početku letnjeg prelaznog roka, da potroše toliki novac koji su potrošili'', zaključio je Nevil.

Kazemiro i Antoni su se inače našli na spisku selektora Brazila Titea, za utakmice protiv Gane i Tunisa, a koji je objavljen danas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke