Legendarni Franuz zna šta je najbolje za Lionela Mesija i PSŽ!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 24.03.2022.
18:30
Izvor: Sportske.net

Ne ide, nikako ne ide.

 EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Transfer Lionela Mesija u Pari Sen Žermen prošlog leta dočekan je sa oduševljenjem u Parizu. Navijači "svetaca" očekivali su da će im genijalni Argentinac doneti toliko dugo čekani trofej Lige šampiona, ali se to nije dogodilo.

PSŽ je šokantno eliminisan u osmini finala od Real Madrida, a Mesi se po prvi put našao u situaciji da mu zvižde soptveni navijači na utakmici protiv Bordoa na "Parku prinčeva".

Bivši reprezentativac Francuske, a sada fudbalski analitičar za medije u domovini. Žerom Rotan govorio je o Mesijevoj situaciji u Parizu i dao svoju mišljenje o tome šta je najbolje rešenje za Argentinca i PSŽ.

„Ta Mesijeva ljubavna priča nikada nije zaživela sa Pari Sen Žermenom. Za dobro svih, trebalo bi da se završi u junu“, surovo iskren bio je Rotan za francuske medije.

Mesi je postigao samo sedam golova za Pari Sen Žermen ove sezone, ugovor sa Parižani mu ističe na leto naredne godine, ali bi vrlo lako nesrećna "romansa" mogla da se okonča već na kraju sezone.

Mediji stidljivo pominju povratak jednog od najboljih fudbalera svih vremena u Barselonu, ali je ta priča još uvek više u domenu teorije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke