Legendarni Skols kritikovao PETORICU igrača i upravu kluba!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 07.10.2024.
10:50
Izvor: Sportske.net

Smatra da Ten Hag nije za ovaj posao...

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Legendarni vezni fudbaler Mančester junajteda Pol Skols nije zadovoljan načinom na koji igra njegov nekadašnji klub. 

Remi bez golova protiv Aston Vile ne može i ne sme da bude pozitivan rezultat za jedan Mančester junajted, bez obzira na činjenicu da je Aston Vila u neverovatnoj formi i da igra i Ligu šampiona ove sezone. 

Mančester junajted je sada bez pobede na pet uzastopnih utakmica i čini se da samo čudo može spasiti Erika ten Haga od otkaza.

Sa druge strane, Skols krivi igrače. 

"Jednostavno nema kvaliteta u napadu. Pogledajte najuspešnije timove, oni su sposobni da postignu gol. Šta smo mi postigli? Pet golova u sedam mečeva", rekao je Pol Skols. 

"Kao imamo trojicu ili četvoricu napadača koji vam mogu doneti 20 golova u sezoni i to je 80 golova u sezoni, ali ja to jednostavno ne vidim. Polgedajte, Hojlund igra solidno, ali da li će postići 20 golova? Ne verujem. Zirkze, šta je on? Je li on 'devetka' ili 'desetka'? Da li će vam on doneti 20 golova? Ne verujem. Mislim da se uprava kluba više uzda u nadu nego u pravi kvalitet koji je dokazan, pa su trošili toliko novca. 

Smešno je koliko su novca potrošili, a neki od njih ne mogu da budu ni u timu. Mislite da će Ugarte nešto promeniti na sredini terena, a on ga uopšte ne koristi. De Liht je plaćen 50 miliona funti i ne koristi ga. Evans od 36 godina ulazi umesto njega. Martineza je Ten Hag doveo u klub, a Megvajer je starter, Džoni igra, Lindelof takođe...

Kada nemate stil igre i ne znate kako da igrate, veoma je teško pronaći igrače. Liverpul ima prost način, igraju 4-3-3 i dovode igrače takvog profila. Ne možete dovesti igrača ako ga gledate i kažete da je dobar igrač", rekao je Skols. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke