Legende rekle ono što svi misle, pa "udarile"na Ten Haga: "Kakva je to politika?!"

Autor: Sportske Net
ponedeljak 30.09.2024.
22:30
Izvor: Sportske.net

Dokle?

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Bivši holandski reprezentativci Marko van Basten i Vesli Snajder komentarisali su posao koji radi njihov sunarodnik Erik ten Hag u Mančester junajtedu. 

Za "Zigo sport" holandske legende su rekle, može se zaključiti, ono što veliki deo ljudi i ljubitelja "crvenih đavola" misli.

"Video sam novog igrača kako šetka u Mančester junajtedu, Ugarte, za 50 miliona evra! Kako se ovaj tip šeta tuda? Idiotski je koliko je on (Ten Hag prim. prev.) odlučio da uloži u igrače koji nisu čak ni dobri!", kazao je Van Basten, pa nastavio istim tonom:

"Navedite mi jednog vrhunskog igrača u Mančester junajtedu? U svakom vrhunskom klubu vidite vrhunskog igrača. Rašford je veoma loš. Bruno Fernandeš je dobar igrač, Onana je dobar golman. To je to. Kazemiro je gotov. Garnaćo je pristojan igrač Ali niko ne nosi taj tim!", poentirao je bivši fudbaler Ajaksa i Milana. 

Sličnog stava bio je i Vesli Snajder, koji ne razume politiku kluba. 

"Sada čitamo izvještaje: 'Ovo je nedelja istine za Erika ten Haga'. O čemu se radi? Šta ako odigra nerešeno protiv Porta i slučajno pobedi Aston Vilu, to bi im sve popravilo? Kakva je ova politika? Tako da ovaj klub već radi na tome da možda imenuje novog menadžera, ali istovremeno dve utakmice mogu sve da promene", završio je Snajder. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke