Legenda Junajteda Roj Kin: "Kada pogledate ovu ekipu ne vidite ništa!"

Autor: Lazar Nikolić
sreda 20.04.2022.
13:30
Izvor: Sportske.net

Ostala je samo tuga.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Legendarni kapiten Mančester junajteda Roj Kin bio je utučen posle katastrofalnog izdanja njegovog bivšeg kluba na "Enfildu" i ubedljivog poraza od 4:0 protiv velikog rivala Liverpula.

Menadžer Junajteda Ralf Ragnik pričao je o razlici u klasi između njegovih fudbalera i čete Jirgena Klopa, ipak bivšeg kapitena i ikonu klubu boli nešto drugo.

"Na startu sezone osećao sam ljutnju i bes, sada je ostala samo tuga. Kada pogledate ovu ekipu ne vidite ništa. Nemaju ni srce ni dušu, a ni vođu. Nemaju ni kvalitet. Imao sam osećaj da Liverpul može da postigne gol kad god poželi. Kad god su u napadu gol je visio u vazduhu", rekao je razočarani Kin, pa nastavio.

"Vlada opšti haos u klubu. Navijači žele nove vlasnike, menadžera i igrače. Ovo nije klub za koji sam igrao. Ovo je raspad sistema", zaključio je legendarni Irac.

Mančester junajted se trenutno nalazi na šestom mestu Premijer lige,sa tri boda zaostatka u odnosu na Totenhem, "Crveni đavoli" imaju i utakmicu više u odnosu na "Pevce" i mesto koje vodi u Ligu šampiona naredne godine. Ostalo je još pet utakmica do kraja šampionata i pravo bi čudo bilo da Junajted na kraju ostvari zacrtani cilj i plasira se u elitno takmičenje.

Rekonstrukcija na svim nivoima biće neophodna na "Old Trafordu", a budući menadžer Erik ten Hag imaće "pune ruke posla".

Večeras se od 20.45 u borbi za Ligu šampiona sastaju trećeplasirani Čelsi i peti tim engleskog šampionata Arsenal. AdmiralBet je pripremio sjajan specijal za ovu utakmicu. Posetite sajt AdmiralBet.rs i pronađite svoju dobitnu opkladu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke