Legenda Vest Hema odlazi u penziju!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 27.04.2022.
23:09
Izvor: Sportske.net, Beta

Ni Liga šampiona ne može da mu promeni odluku.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Fudbaler Vest Hema Mark Nobl rekao je danas da će ostati pri svojoj odluci da završi karijeru na kraju sezone, čak i ako se njegov tim kvalifikuje za Ligu šampiona.

Nobl, koji za Vest Hem igra od 2004. godine, još u martu prošle godine je najavio da će mu ova sezona biti poslednja sa londonskim klubom.

Vest Hem će sutra dočekati Ajntraht u prvoj utakmici polufinala Lige Evropa, takmičenja čiji će pobednik igrati u Ligi šampiona naredne godine.

To, međutim, nije dovelo Nobla u iskušenje da odloži penzionisanje za godinu dana.

"Osvajanje Lige Evropa i podizanje trofeja... Da li bih se vratio? Ne. I to je moj iskren odgovor. Završiti tako karijeru bilo bi prilično posebno. Sa zadovoljstvom ću doći da gledam Ligu šampiona sa trofejem Lige Evropa", rekao je 34-godišnjak Nobl koji je za Vest Hem odigrao 564 utakmice.

Vest Hem je na putu do polufinala Lige Evropa eliminisao Sevilju i Lion.

"Da li sam ovo zamišljao? Jesam. Da li sam mislio da će se ovo dogoditi? I ne baš", rekao je Nobl o plasmanu Vest Hema medju četiri najbolje ekipe Lige Evropa.

"Ova sezona je za mene, nakon što sam najavio da će mi biti poslednja, bila posebna, ali, još nije gotovo. Predstoje nam dve velike utakmice. Uživati u tome sa navijačima Vest Hema, sa saigračima i stručnim štabom je neverovatno dostignuće", rekao je Nobl.

Prva utakmica polufinala Lige Evropa između Vest Hema i Ajntrahta igra se sutra od 21.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke