Leo Mesi - U klubu jedno u reprezentaciji drugo

Autor: Nemanja Janošev
sreda 10.11.2021.
23:52
Izvor: Sportske.net

Imaju li razloga za brigu u Parizu?

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi oporavio se od blaže povrede kolena i biće na raspolaganju selektoru Argentine Lionelu Skaloniju.

U klubu ne može, ali u reprezentaciji može. Veliko je pitanje ima li nešto iza svega, ali za "gaučose" je najbitnije da je Lionel Mesi sposoban da im pomogne u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u duelima sa Urugvajem i Brazilom.

Dva klasika očekuju aktuelnog prvaka Južne Amerike, a Leo Mesi je rovit stigao u rodnu zemlju propustivši prethodno dve utakmice za Pari Sen Žermen. Trenirao je sa saigračima iz reprezentacije odradivši sve vežbe bez problema i nije osećao nikakve poteškoće, prenose argentinski mediji.

Prvobitna ideja selektora Skalonija bila je da on dobije minute protiv Urusa u Montevideu, da li od starta, pa da izađe ili da sačeka šansu sa klupe, ali još će utvrditi njegovu spremnost. Takođe, navodi se da bi Leo, u slučaju da sve bude u redu, trebalo da započne duel sa Brazilom.

Argentinci ne moraju da brinu previše s obzirom na to da su sa 25 bodova sigurni na drugoj poziciji iza Brazila. Prva četiri mesta vode direktno na Mundijal, dok peto, na kojem je trenutno Urugvaj, donosi baraž.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke