Leonardo uznemiren, Poketino tema broj jedan

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 03.06.2021.
13:43
Izvor: Sportske.net

Argentinac mudro ćuti.

EPA-EFE
EPA-EFE

Povezane vesti

Prethodnih dana intezivirale su se priče da bi Maurisio Poketino posle svega pola godine mogao da napusti Pariz Sen Žermen, ali je u izjavi za Frans fudbal ove navode demantovao sportski direktor Leonardo.

PSŽ je sezonu završio bez dva najvažnija trofeja, a prema pojedinim izvorima Poketinu mnogo više smetaju klanovi koji postoje unutar tima zbog čega ne više ne vidi sebe na "Parku prinčeva".

Ambiciju da posle šest meseci napusti Pariz podgrejala je i upraženjena klupa Totenhema i sve intezivniji navodi da bi Antonio Konte mogao da dođe u severni London.

Dok argentinski stručnjak mudro čuti, oglasio se Leonardo, izjavivši da sa Poketinom već uveliko kuje planove za narednu sezonu.

"Uznemirujuće je više čitati glasine o Poketinu. U svakodnevnom sam kontaktu sa njim kako bismo razradili planove za narednu sezonu. Imamo ugovor sa njim i postoji obostrano zadovoljstvo", rekao je Leonardo.

Podsetimo, Poketino je krajem prošle godine stigao u PSŽ nakon što je klub otpustio Tomasa Tuhela, koji je prethodnog vikenda doneo Čelsiju Ligu šampiona.

Uprkos boljitku u igri, PSŽ nije uspeo niti da odbrani domaću titulu niti da načini iskorak i osvoji Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke