Lepe vesti u Barsi koje se čekaju skoro godinu dana

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 27.09.2021.
12:45
Izvor: Sportske.net

Barsa uskoro kompletna.

fcbarcelona.com
fcbarcelona.com

Povezane vesti

Ovo se nije dogodilo skoro godinu dana, a hoće uskoro - Barsa će u naredne dve, tri nedelje biti kompletna.

Đordi Alba i Pedri su se oporavili od lakših povreda i trebalo bi da se nađu na spisku putnika za Lisabon. 

Alba je doživeo povredu na meču protiv Bajerna pre dve nedelje i verovatno će biti na klupi, dok se Pedri u potpunosti oporavio. Kako se posle 11 meseci vratio Ansu Fati i to golom, deluje da su pred Barsom konačno vedriji dani. 

Takođe, Kun Aguero i Osman Dembele su u završnoj fazi oporavka, prema procenama obojica bi mogla da budu spremna u drugoj polovini oktobra, kada je na programu u "El klasiko". 

Barsa u sredu od 21.00 gostuje Benfici, a potom u subotu u istom terminu Atletiko Madridu. U tom meču je sigurno da će Alba i Pedri biti starteri, nakon čega sledi reprezentativna pauza. 

"El klasiko" je na programu 24. oktobra i u klubu se nadaju da će to biti prvi meč na kom će ekipa biti potpuno kompletna.

Podsetimo, Barsa je imala mnogo problema sa povredama od prošle jeseni. Najpre se povredio Pike koji je pauzirao četiri meseca, potom Fati koji je van terena bio od novembra do juče, a Kutinjo je bio povređen od decembra do septembra. U tom periodu malerozan je kao i uvek bio Osman Dembele, koji je potom doživeo novu tešku povredu na EP od kada je van stroja. 

Imati sve igrače na okupu nešto je što dugo nije imao Ronald Kuman, ali je pitanje da li će on to dočekati do kraja oktobra...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke