Lepe vesti za Klopa - trojac se vraća za Čelsi

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 02.03.2021.
23:45
Izvor: Sportske.net

Nemca konačno zaobišle povrede.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Fudbaleri Liverpula ući će u predstojeći derbi protiv Čelsija pojačani sa trojicom oporavljenih prvotimaca pošto su se u nedelji pred derbi treninzima priključili Diogo Žota, Fabinjo i Alison Beker.

Liverpul ove sezone baš nije imao sreće sa povredama, ali pred duel koji se igra u četvrtak menadžer Jirgen Klop ima razloga da bude zadovljan.

Najpre kada je reč o opcijama u napadu pošto se Portugalac Žota vraća nakon pauze koja traje od decembra i povrede protiv Midtjilanda.

Povreda kolena letošnjeg pojačanja iz Vulverhemptona otupela je napadačku oštricu aktuelnog šampiona, baš u momentima kada je Portuglac igrao u životnoj formi.

Klop će imati na raspolaganju i univerzalca Fabinja, koji se nije štedeo ove sezone da pokrije pukotine izazvane povredama Virdžila Van Dajka i Džoa Gomeza.

Na gol bi trebalo da se vrati i Alison Beker, koji nije bio povređen, ali je prošle nedelje saznao tragične vesti o smrti oca, koji se utopio u jezeru.

Klop je brazilskog golmana izostavio iz tima sa nedeljnog meča protiv Šefilda.

Duel Liverpula i Čelsija igra se u četvrtak sa početkom od 21:15 na "Enfildu", a to će biti okršaj dva tima koji se nalaze jedan do drugo na tabeli.

Čelsi je na poziciji više rangiran, ali sa samo bodom više, pa bi Liverpul u slučaju pobede pretekao londonski klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke