"Lepotica" Lazara Samardžića spasila Boginju provincije u Bolonji!

Autor: Ivan Cvetković
subota 28.09.2024.
22:41
Izvor: Sportske.net

Sjajan pogodak reprezentativca Srbije.

https://dubz.co/c/71b13b
https://dubz.co/c/71b13b

Povezane vesti

Fudbaleri Bolonje remizirali su na domaćem terenu sa ekipom Atalante rezultatom 1:1 u meču šestog kola italijanske Serije A.

Činilo se da će domaćin uspeti da osvoji čitav plen, ali tu zamisao pokvario je reprezentativac Srbije Lazar Samardžić koji je svojim fantastičnim pogotkom doneo "Boginji provincije" bod na neugodnom gostovanju.

Bolje je delovala Atalanta u prvom poluvremenu, prva i zapretila preko Lukmana čiji je udarac na sjajan način uspeo da zaustavi Skorupski.

Poljak se istakao i nakon udarca Brešijaninija, a upravo je letošnje pojačanje gostiju moralo da napusti teren zbog povrede kada ga je u finišu prvog dela igre zamenio Lazar Samardžić.

Domaćin je već u prvom napadu u nastavku igre uspeo da stigne do vođstva, Santijago Kastro povukao je loptu do ivice kaznenog prostora i lepim udarcem savladao Karnesekija.

Sudija Rapuano dosudio je nedugo zatim penal za Atalantu, ali je posle pregledanog VAR snimka odlučio da promeni odluku, međutim tom prilikom je isključio Lukumija, pa je Bolonja morala da nastavi meč sa igračem manje.

Tim Vinćenca Itlaijana odolevao je naletima rivala, a stativa Samardžića kao da je najavila ono što će se dogoditi u 90. minutu.

Reprezentativac Srbije primio je loptu na oko 20 metara od gola Skorupskog i precizno pogodio dalju stativu poljskog golmana koji je paradom samo ulepšao debitantski pogodak Samardžića u dresu Atalante.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke