Lester - Pao još jedan potpis!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.07.2016.
21:22
Izvor: Sportske.net

Šampion Engleske prodao je Čelsiju jednog od najboljih pojedinaca iz svojih redova, ali je danas uspeo da obezbedi jako važan potpis pred početak nove sezone.

Beta/AP Photo/Nick Potts, PA Wire
Beta/AP Photo/Nick Potts, PA Wire

Povezane vesti

Nakon sezone iz snova u kojoj su stigli do šampionske titule u Lesteru svim silama rade na tome da nosioci igre ostanu u klubu.

Jasno je da "Lisice" neće biti u stanju da zadrže sve nosioce igre pa je tako Ngolo Kante prodat Čelsiju, a spekuliše se da bi i Rijad Marez mogao da bude prodat Barseloni.

Ako je za utehu, Lester je danas potvrdio da će kapiten ekipe Ves Morgan ostati u klubu do juna 2019. godine pošto je parafirao novi ugovor.

Reprezentativac Jamajke priključio se Lesteru 2012. godine a prošle godine je sa kapitenskom trakom na ruci predvodio "Lisice" do istorijskog uspeha.

Ves Morgan se več sada nalazi blizu 200 nastupa u dresu Lestera i svakako da sa takvim stažom i odlukom da produži ugovor lagano dobija epitet klupske legende.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Wednesday, 20.07.2016
01:13

Veliko pojacanje za Lester svakako. Morgan je bio neverovatan proslesezone, voleo bih da ga vidim u tandemu sa Wilijamsom iz Svonsija, kakav bi to stoperski duo bio za jednu ekipu :-D

avatar
NIKE
Tuesday, 19.07.2016
23:10

Čuj Mahrez u Barcelonu? Nije momak budala da ga zakuju za klupu, a iskreno može biti starter u 95% klubova na svijetu. Jedino Real, Barca i možda Bayern su klubovi gdje mu ne bi bilo pametno otići.

avatar
Steffi
Wednesday, 20.07.2016
02:41

Citao sam na ostalim portalima i vrlo je realno.

avatar
cholic
Wednesday, 20.07.2016
12:41

Greskakarijere bi bila da ode u bilo koji od navedena tri kluba