Lev odabrao - Pauza za Ter Štegena i Boatenga, vraća se "kvartet"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 09.11.2018.
13:01
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Nemačke Joakim Lev saopštio je danas spisak igrača na koje računa za duele sa Rusijom i Holandijom.

Epa/Christophe Petit-Tesson
Epa/Christophe Petit-Tesson

Povezane vesti

Poslednje dve takmičarske utakmice u godini na izmaku reprezentacija Nemačke odigraće na domaćem terenu protiv selekcija Rusije i Holandije.

Selektor Joakim Lev saopštio je danas spisak igrača na koje računa za pomenute utakmice, a na njemu je 24 imena. Lev je u dogovoru sa igračima sa spiska izostavio golmana Barselone Ter Štegena i štopera Bajerna Džeroma Boatenga.

U reprezentaciju se vraćaju Marko Rojs, Antonio Ridiger, Kai Haverc i Leon Gorecka, a Toni Kros će se nacionalnom timu priključiti posle prijateljske utakmice sa Rusijom.

Spisak reprezentacije Nemačke:

Golmani - Manuel Nojer (Bajern Minhen), Bernd Leno (Arsenal), Kevin Trap (Ajntraht Frankfurt);

Odbrana - Matijas Ginter (Menhengladbah), Jonas Hektor (Keln), Mats Humels (Bajern Minhen), Tilo Kerer (Pari Sen Žermen), Antonio Ridiger (Čelsi), Niko Šulc (Hofenhajm), Niklas Zule (Bajern Minhen), Džonatan Tah (Bajer Leverkuzen);

Vezni red - Julian Brandt (Bajer Leverkuzen), Julian Draksler (Pari Sen Žermen), Serž Gnabri (Bajern Minhen), Leon Gorecka (Bajern Minhen), Kai Haverc (Bajer Leverkuzen), Džošua Kimih (Bajern Minhen), Toni Kros (Real Madrid), Sebastijan Rudi (Šalke), Liroj Sane (Mančester siti);

Napad - Tomas Miler (Bajern Minhen), Mark Ut (Šalke) i Timo Verner (RB Lajpcig).

Nemačka će u duelima sa Rusijom i Holandijom pokušati da popravi utisak iz prethodnog perioda, mada će ostati zapisano da je 2018. godina bila katastrofalna po pitanju rezultata.

"Panceri" su eliminisani u grupnoj fazi Mundijala, a prvi put u istoriji doživeli su šest poraza u jednoj kalendarskoj godini.

Prijateljski meč sa Rusijom zakazan je za 15. novembar u Lajpcigu, a četiri dana kasnije Nemačka u Gelzenkirhenu dočekuje Holandiju u poslednjoj utakmici Lige nacija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke