Leva propustio trening pred derbi, Bajern sateran u ćošak!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 21.04.2022.
19:55
Izvor: Sportske.net

Još se ne zna tačan razlog odsustva.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Golgeter Bajerna iz Minhena Robert Levandovski propustio je današnji trening pred veliki derbi u subotu protiv Borusije iz Dortmunda u kojem bi njegov tim mogao da obezbedi 10. uzastopnu titulu u Bundesligi.

Izostanak poljskog napadača objašnjen je privatnim razlozima te da će biti u timu pred važan okršaj protiv "Milionera", ali najvažnije sledi kada slavlje prođe, a to je početak pregovora u vezi sa produžetkom ugovora.

Kako prenose poljski mediji, za razliku od Manuela Nojera i Tomasa Milera, Levandovski neće pristati da produži ugovor na jednu, već će zahtevati višegodišnji ugovor, a razlog je što za razliku od dvojca Nemca, on ima jake ponude.

U poslednje vreme u javnosti se najčešće spominje Barselona, a ukoliko pregovori sa Bajernom ne urode plodom, nemački velikan će biti primoran da ga na leto proda za 40 miliona evra.

Imajući u vidu godine (34) i to da će od 1. jula ući u poslednju godinu ugovora, jasno je da je ovo više nego pristojna svota novca koju Bajern može da zaradi.

Dok dođe naredna sedmica, Bajern u subotu očekuje veliki derbi protiv Borusije, a ukoliko verujete da će tim Julijana Nagelsmana slaviti i radovati se novoj tituli i odigrate 1-1, AdmiralBet vam nudi kvotu od 1,88.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke