Levandovski o planovima za budućnost, spomenuo i Real

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 21.09.2021.
16:45
Izvor: Sportske.net

Poljak i u budućnosti vidi sebe u Minhenu.

EPA-EFE/Matthias Hangst
EPA-EFE/Matthias Hangst

Povezane vesti

Najbolji poljski fudbaler Robert Levandovski primio je danas "Zlatnu kopačku" za 2021. godinu, a prilikom dodele priznanja istakao je da je veoma ponosan, ali se dotakao i ranijeg interesovanja Real Madrida.

"Veoma sam ponosan i srećan. Kad sam bio povređen nisam bio svestan da ću postići brojke koje će me približiti rekordu, ali nakon povratka verovao sam da je to moguće", rekao je Levandovski.

Dodao je da je zadivljujuća stvar dostići rekord pokojnog Gerda Milera, priznajući da nije očekivao da će jednog dana stići nivo koji je postavio legendarni Nemac.

Potom se zahvalio supruzi koja mu je bila podrška sve vreme, istakvaši da se neće zaustaviti na ovome.

"Još nije gotovo. I dalje smo gladni titula. Želim da se zahvalim porodici, saigračima, stručnom štabu i svima u Bajernu. Da nije njih, ne bih mogao da osvojim ovoliko trofeja. Posvećujem ovu nagradu svima koji su bili uz mene sve ove godine. Srećan sam što smo ovo postigli zajedno", rekao je Levandovski.

Govoreći o budućnosti, naglasio je da ima ugovor sa Bajernom te da želi da nastavi u nemačkom velikanu, mada je priznao da se u prošlosti nekoliko puta sastajao sa predsednikom Real Madrida Florentinom Perezom.

"Sreli smo se nekoliko puta, jednom nakon meča u kojem su igrali Bajern i Real, ali o čemu smo tačno pričali, ne mogu vam reći", naveo je on dodajući da obožava Karima Benzemu, ne toliko zbog golegeterskog njuha, već svega onoga što čini za tim.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke