Levante drugi put koban po Atletiko u četiri dana, poraz nije jedina loša vest!

Autor: Milovan Longinov
subota 20.02.2021.
18:11
Izvor: Sportske.net

Madriđani u problemu, trka za titulu ponovo otvorena.

EPA-EFE/Chema Moya
EPA-EFE/Chema Moya

Povezane vesti

Fudbaleri Atletiko Madrida izgubili su na svom stadionu od Levantea rezultatom 2:0 (1:0).

Ovo je tek drugi poraz Madriđana ove sezone, prethodno je Atletiko pobedio samo Real Madrid. Zanimljivo, Levante je drugi put u ovoj nedelji bio koban po Madriđane, pošto su u sredu odigrali prvi, odloženi ovosezonski meč u Valensiji, rezultat je bio 1:1. Pored poraza, loša  vest je i povreda Himeneza, koji je  morao da napusti teren početkom drugog poluvremena.

Atletiko Madrid je dominirao tokom čitavog meča, ali je Levante bio konkretniji pred golom. 

Već u osmom minutu je Hose Morales imao prvu veliku priliku, ali je bio za malo neprecizan. 

Atletiko je nastavio da napada, ali bez pravih šansi, a kazna je stigla iz jedne kontre u 31. minutu. Ovaj put je Morales bio uspešniji, doduše i uz malo sreće pošto je lopta na putu ka golu zakačila jednog defanzivca i prevarila Oblaka.

Početkom drugog poluvremena nova loša vest za Simeonea - Hose Marija Himenez je morao  da napusti teren zbog povrede lista, a zamenio ga je Tomas Lemar, pa je Atletiko krenuo u totalnu ofanzivu.

U 58. minutu je veliku šansu imao Luis Suarez, šutirao je za malo  pored gola, a onda je tri minuta kasnije Atletiku poništen pogodak zbog prekršaja. 

U 68. minutu i Žoao Feliks je  odlično šutirao, ponovo je na mestu bio golman Levantea. 

Poslednju šansu u nadoknadi vremena propustio je Luis Suarez, ponovo je odličan bio golman Kardenas.

U poslednjim trenucima i Jan Oblak je otišao na korner, sevnula je kontra, a De Frutas je pogodio prazan gol sa polovine terena.

Real sada ima priliku da se približi na samo tri boda, ali uz meč više, dok i Barsa može da priđe na -6. 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan100
Saturday, 20.02.2021
18:29

Ne znam uopste odakle vama informacija da je Atletiko dominirao u ovom mecu, znaci Levante u svim segmentima igre oducio Atletika od fudbala , ljudi nisu imali greske za 90 minuta , mozda i najbolja partija Levantea zadnjih 20 godina ... u svim segmentima igre ih je Levante ubio ,ne da je zasluzeno , nego se vidjelo od prvom minuta da Ih Atletiko ne moze dobiti !

avatar
Badr®Hari
Saturday, 20.02.2021
18:29

Ma gadan taj Levante... 😂 Razlika u odnosu na Real je bila prevelika pa je bilo krajnje vreme da Atletiko reguje. I reagovali su ispravno tako da ćemo od večeras gledati samo 3 boda razlike, a za 2 sedmice minimum egal, a možda i prednost Reala. Uz to je i previše komično da je Atletiko do danas izgubio samo jednu jedinu utakmicu u 23 kola, naravno od kilavog Reala. 😂 Sa ovim porazom od Levantea i onim dogovorenim za 2 sedmice biće tek za nijansu manje komično: posle 26 kola 3 poraza Atletika, dva od kilavog Reala. 😂😂😂