Liberalni Holanđani - Seks šop sponzor Brede!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.08.2014.
23:19
Izvor: Sportske.net

Holandski prvoligaš NAC Breda ozvaničila je saradnju sa najvećim onlajn seks šopom u Evropi a firma pod nazivom "Pabo" nalazi se na dobrom putu da ostvari saradnju sa još nekoliko holandskih klubova.

Povezane vesti

Holandija se u svetu poznata po mnogo čemu a najviše po liberalnim shvatanjima tamošnjih vlasti i stanovništva o čemu verovatno najbolje svedoči legalizacija marihuane.

Upravo će Holanđani, tačnije članovi Eredivizije, napraviti novi iskorak na polju liberalnih shvatanja time što će za sponzora uzeti najveći onlajn seks šop u Evropi.

"Nogu je povukla" NAC Breda koja je ozvaničila saradnju sa kompanijom "Pabo", a seks šop će za početak biti reklamiran samo na banerima pored terena.

Pomenuti seks šop najavio je da će u sklopu saradnje sa Bredom uvrstiti u svoju ponudu donji veš u bojama kluba a za one koji žele više biće i seksi igračaka u bojama ovog holandskog kluba.

Iz kompanije "Pabo" u startu su se ogradili od bilo kakvih vulgarnosti i potvrdili da seksualna pomagala neće moći da se nađu na dresovima klubova sa kojima planiraju saradnju.

Ova saradnja trebalo bi da bude tek početak onoga što za cilj ima najveći onlajn seks šop u Evropi. Predstavnici kompanije "Pabo" tvrde da se već nalaze u poodmakloj fazi pregovora o sponzorstvu Utrehta, Herenvena, Groningena, Vilijema II, Ekscelziora i ADO Den Haga.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.