Licitacija na Emirejtsu se nastavlja, pregovori sa još jednim Špancem, Portugalca bi morali da plate!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 10.12.2019.
12:40
Izvor: Sportske.net

Pred Arsenalom veoma bitna odluka.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Od sinoć se u Arsenalu nešto lakše diše, pobeda u gradskom derbiju nad Vest Hemom je kupila nešto mira upravi kluba koja i dalje traži stalno rešenje na klupi.

Fredi Ljunberg po svemu sudeći neće ostati kao glavni trener, a već nedeljama se spekuliše o brojnim imenima.

Počevši od onih jačih poput Karla Anćelotija i Tomasa Tuhela, preko nekadašnjeg fudbalera Arsenala, pa sve do najnovijih kandidata.

Prvi od njih jeste Marselino, početni razgovori su navodno već obavljeni, pa se Španac visoko kotira na Emirejtsu, prenosi ESPN.

Njegov poslednji posao bio je u Valensiji sa kojom je osvojio Kup kralja i obezbedio plasman u Ligu šampiona prošle sezone, ali je već u septembru dobio otkaz nakon lošeg starta.

Marselino Valensija

Italijanski novinar Tankredi Palmijeri navodi da je na listi želja i Paulo Sousa. Portugalac je tokom karijere već vodio timove u Engleskoj, u Kvins Park Rendžersima i Lesteru nije oduševio, ali je u Svonsiju ostavio prilično dobar utisak.

Trenutno vodi Bordo koji u francuskoj Ligi 1 zauzima peto mesto na tabeli, a ugovor sa Žirondincima mu važi do leta 2022. godine.

U njemu postoji otkupna klauzula u vrednosti od dva miliona evra što ne bi trebalo da predstavlja problem za "tobdžije" ukoliko žele da angažuju Sousu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke