Liga 1 - Jovetić pokrenuo Monako, Rajkoviću ''srpski obračun''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.02.2021.
16:54
Izvor: Sportske.net

Zanimljivo popodne u Francuskoj, srpski internacionalci jedni protiv drugih.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Današnji program počeo je pobedom Monaka nad Brestom, rezultatom 2:0. ''Kneževi'' su do vođstva mogli u 30. minutu kada su iznudili jedanaesterac, ali ga Ben Jeder nije iskoristio.

U nastavku, Ben Jedera je zamenio Jovetić i upravo je crnogorski reprezentativac i probio odbrambeni bedem gostiju, postigavši vodeći gol u 76. minutu. Trijumf Monaka potvrdio je Foland u 90. minutu, a kod oba gola asistent je bio Golovin.

Meč između Remsa i Monpeljea doneo je zanimljiv duel srpskih fudbalera, na jednoj strani golman Rajković, a u startnoj postavi Monpeljea nastupili su Škuletić i Ristić. Na kraju, više razloga za zadovoljstvo ima Rajković, čija mreža je ostala netaknuta, a meč je završen rezultatom 0:0.

Pobednika nije bilo ni u ''derbiju začelja'', duelu Nima i Nanta. Taj meč je završen rezultatom 1:1. Blas je u 27. minutu doveo domaće u vođstvo, izjednačio je Kone u 77.

Bodove su podelili i Anže i Lans, njihov meč je završen rezultatom 2:2, a gosti su u poslednjim trenucima, golom Kalimuenda stigli do boda. Anže je već u prvih deset minuta stekao dva gola prednosti, ali do kraja to vođstvo nije uspeo da sačuva.

Konačno, važne bodove u borbi za opstanak osvojio je Lorijen, koji je na svom terenu savladao ekipu Sent Etjena rezultatom 2:1. Gosti su u 14. minutu poveli golom Mukodija, Armand Lorijen je izjednačio u 66. minutu, a isti igrač je u 88. minutu doneo preokret domaćem timu

-

-

Francuska, Liga 1 - 27. kolo

Nedelja:
Monako - Brest 2:0
Anže - Lans - 2:2
Lorijen - Sent Etjen 2:1
Nim - Nant 1:1
Rems - Monpelje 0:0
17:00h Lil - Strazbur
21:00h Marsej - Lion

-

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke