Liga 1 - Ljubimac "Grobara" rastužio Anrija, nula u Genganu!

Autor: Ivan Cvetković
subota 01.12.2018.
22:04
Izvor: Sportske.net

Na programu je 15. kolo francuskog šampionata, u terminu od 20 sati odigrane su četiri utakmice, a najuzbudljivije bilo je u Monte Karlu.

EPA-EFE/IAN LANSGDON
EPA-EFE/IAN LANSGDON

Povezane vesti

Monako nije uspeo da ponovi izdanje iz prošlog ligaškog meča pošto je večeras na svom terenu izgubio od Monpelja sa 2:1 nakon preokreta.

Poveli su puleni Tijerija Anrija u 43. minutu golom Jurija Tilemansa, ali je u drugom poluvremenu usledio veliki udarac za "Kneževe". Prvo je Gaetan Labord poravnao na 1:1 u 81. minutu, da bi srpski internacionalac i bivši fudbaler Partizana Petar Škuletić svojim prvim golom u novom klubu doneo sva tri boda svojoj ekipi pet minuta kasnije.

Nim je ubedjlivo savladao Amijen na svom terenu sa 3:0, a strelci za domaću ekipu bili su Denis Buanga u poslednjim trenucima meča i rezervista Rašid Aliui u 76. i 87. minutu meča.

Anžer i Kaen su odigrali nerešeno 1:1, domaćin je poveo preko Pjerika Kapela u 50. minutu, da bi konačan rezultat postavio Klaudio Beavu u 62. minutu susreta.

Na meču između Gengana i Nice nije bilo pogodaka.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.12.2018
10:23

Skuletic, Pesic, Subotic, Pejcinovic, Spajic, Gajic- odes u Francusku i nema te vise (skoro tj. gotovo) nikad u reprezentaciji, samo je radonjic redovan iako u svom klubu ni ne igra, a i Jovanovic u mladoj...