Liga 1 - Monako u seriji!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 20.12.2014.
22:06
Izvor: Sportske.net

Ekipa Monaka igra kao preporođena u poslednjih mesec dana, danas su pobedili i ekipu Meca sa 1:0 u gostima. Pobede Nanta i Remsa.

Beta/AP Photo/Claude Paris
Beta/AP Photo/Claude Paris

Povezane vesti

Nakon odlične forme u novembru i početkom decembra, ekipa Rena je zabeležila i drugi uzastopni poraz, ovoga puta na svom terenu. Bolja od ove ekipe bila je ekipa Remsa sa 3:1, iako su domaći vodili na poluvremenu rezultatom 1:0 golom Meksera u 45. minutu meča.

Lorijen takođe nije uspeo da zabeleži pobedu na svom terenu, pošto je izgubio od Nanta i tako ponovo mora da strepi pred nastavak prvenstva.

Uroš Spajić i Aleksandar Pešić su bili jedini koji su igrali za Tuluz od srpskih internacionalaca, ali se nisu proslavili u meču sa Genganom.

Sve bitno pomena desilo se u prvih 25 minuta, prvo su gosti došli u prednost golom Žiresa, da bi Dumbija izjednačio rezultat. Promašili su domaći i penal u 55. minutu, učinio je to najbolji igrač ove ekipe, Ben Jeder.

Monako je golom Fereire u poslednjim trenucima meča savladao Mec sa 1:0 i tako doveo sebe u situaciju da se nakon očajnog starta bori za ulazak u Evropu.

Inače, bila je ovo četvrta uzastopna pobeda Monaka u Ligi 1.

Pogledajte gol sa tog meča.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke