Liga Kup: Jokan nadmudrio Runija, Mitar slavio u Birmingemu

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 24.08.2021.
22:45
Izvor: Sportske.net

Luka ponovo nije bio na terenu.

Twitter/@SheffieldUnited
Twitter/@SheffieldUnited

Povezane vesti

Fudbaleri Šefilda izborili su plasman u naredno kolo Liga Kupa pošto su na svom terenu slavili protiv Derbi Kauntija sa 2:1.

U trenerskom nadmudrivanju Slaviše Jokanovića i Vejna Runija bolje je prošao srpski stručnjak nakon preokreta, a pobedu je doneo iskusni Bili Šarp u 76. minutu.

Prethodno je prednost Derbija stečena u 44. minutu preko mladog Luja Siblija anulirana pogotkom Luke Frimana u 53. minutu.

Pobedu je zabeležila i ekipa Fulama, koja je slavila na gostovanju Birmingemu sa 2:0. Vodeći pogodak na meču postigao je Stensfild u 26. minutu, a pobedu je potvrdio Robinson u drugom minutu nadoknade vremena. Srpski napadač Aleksandar Mitrović presedao je meč na klupi.

Povratnik u Premijer ligu Noriš isprašio je na svom terenu ambiciozni Bornmut sa 6:0, a trijumfe i prolaz dalje obezbedili su Votford, Lids i Everton

"Stršljenovi" su na svom terenu slavili u finišu meča protiv Kristal Palasa, a jedini pogodak postigao je Ešli Flečer u 86. minutu.

Srpski fudbaler Luka Milivojević ni večeras nije bio na terenu, pošto mu je pre nešto manje od dve nedelje preminuo otac.

Lids je rutinski sa 4:0 pobedi Kru, dok je Everton nešto teže izašao na kraj na gostovanju Hadersfildu slaveći sa 2:1.

Od ostalih premijerligaških klubova rutinske pobede ostvarili su Aston Vila, Brentford, Brajton i Vulverhempton.

Svoje mečeve u sredu odigraće Njukasl - Barnli, Njuport - Sautempton i VBA - Arsenal.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke