Liga kup - Junajtedu "svrake popile mozak", Njukasl imao predstavu na "Teatru snova"!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 01.11.2023.
23:10
Izvor: Sportske.net

Katastrofa za Ten Gagov tim.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Pada, tone, Mančester junajted pod Erikom ten Hagom sve dublje i dublje, a novo brukanje "đavola" bilo je večeras na "Old Trafordu".

Njukasl je pokazao da je za klasu bolji tim od Junajteda u ovom trenutku i imao svoj šou na "Teatru snova" za ubedljivih 3:0 i plasman u četvrtfinale Liga kupa Engleske.

Ako je poraz od 3:0 protiv pravaka Evrope Mančester sitija u prošlom kolu Premijer lige donekle postao navika ovakvog Junajteda, večeras su standardi pomereni, pa je i Njukasl pokazao Ten Hagovom timu da mu nije konkurentan.

Povele su "svrake" u 29. minutu kada je Met Target kao na igrici sa loptom u nogama prešao pola terena, uputio sjajnu asistenciju Migelu Almironu za vođstvo Njukasla.

Samo sedam minuta kasnije gosti su udvostručili prednost. Odbrana Junajteda bila je smušena i nije uspela da otkloni opasnost ispred svog gola, lopta je došla do Luisa Hola koji je sjajnim udarcem matirao nemoćnog Onanu.

Sve je bilo rešeno u 61. minutu kada je Džo Vilok pušten da sa loptom dođe do ivice šesnaesterca Junajteda i plasira loptu u mrežu za ubedljivih 3:0 u korist Njukasla.

Do kraja utakmice kao da su gosti poštedeli Junajted i ostavili ga sa samo tri gola u mreži večeras.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke