Liga Nacija (Grupe C i D) - Kipar dodatno zakomplikovao stvari, Makedonci praktično obezbedili prvo mesto!

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 16.11.2018.
22:50
Izvor: Sportske.net

Večeras smo imali priliku da gledamo neke vrlo zanimljive duele.

Epa/Georgi Licovski
Epa/Georgi Licovski

Povezane vesti

                                Liga C, Grupa 3

Kada je Liga C u pitanju, večeras smo imali priliku da gledamo 2 meča, i to oba iz Grupe 3. Oba meča su završena bez pobednika, i oba duela su završena rezultatom 1:1 (1:0).


Bugarska je bila dominatna na ovom meču, želeli su da praktično obezbede prvu poziciju u ovom duelu, ali jednostavno nisu imali sreće. Golman Kipra, Panai je večeras branio odlično, a domaćin je iskoristio jedinu izglednu šansu koju su imali na ovom meču i u 24. minutu preko Začarijua došli do prednosti. Iako je Panai branio apsolutno sve u ovom meču, nije uspeo da odbrani i penal, pa je tako Dimitrov ipak doneo jedan bod svom timu. Bugari su imali šansu da iskoriste kiks Norveške i da se odlepe, ali Kipar se odlično branio u ovom meču.

Slovenija igra iznenađujuće loše u ovom takmičenju i evidentno će oni ispasti u Ligu D, ali domaćin je u ovom meču konačno pokazao da oni nisu reprezentacija za taj rang takmičenja. Uspeli su da zaustave odličnu reprezentaciju Norveške, koja nije uspela da iskoristi kiks Bugara i da se odlepi na prvoj poziciji. Verbić je doneo prednost domaćinu već u 9. minutu, dok su gosti u 85. minutu uspeli da izbegnu poraz u ovom meču.

Biće ovo vrlo zanimljiva grupu jer se još uvek ništa ne zna, a u poslednjem kolu igraju Bugarska-Slovenija i Kipar-Norveška.
       
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         


                                Liga D, Grupa 4

Nakon neočekivanog poraza od Jermenije, Makedonija se vratila na pobednički kolosek, sada su slavili u gostima protiv Lihtenštajna, rezultat je bio 0:2 (0:0). Gibraltar je izgubio od Jermenije sa 2:6 (1:1).


Makedonija je ušla odlučno u ovaj meč, gosti su hteli da odnesu pobedu, a na kraju su slavili golom Bardija u 53. minutu, samo tri minuta nakon što je Vajser dobio drugi žuti karton. Domaćin je morao da "juri" rezultat, i to sa igračem manje. Makedonci su stali na loptu i lagano priveli meč kraju, a na kraju je u 91. minutu Nestorovski stavio tačku na ovaj duel.

Jermenija je nastavila sa sjajnim igrama i nakon pobede od 4:0 u prošlom kolu nad Makedonijom, sada su slavili protiv Gibraltara, a ovoga puta su dali čak 6 golova. Na neki način su se osvetili Gibraltaru za onaj poraz, jer bi sada bili izjednačeni sa Makedonijom da nisu doživeli to iznenađenje. Movsijan je blistao na ovom meču, postigao je čak četiri gola, a poslednja dva gola je postigao Karapetijan, prvi u 66. minutu, a drugi u 94. minutu.
     
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke