Lil na momenat zatekao PSŽ

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 01.09.2024.
22:56
Izvor: Sportske.net

PSŽ na tri od tri.

PSG
PSG

Povezane vesti

Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su Lil na Dehatlon areni rezulatom 1:3 (0:2) u trećem kolu Lige 1.

Savršen start sezone za ekipu Luisa Enrikea koja piše sva tri trijumfa do sada. Nakon Avra i Monpeljea dobili su i u Lilu koji ih je znatno više namučio.

Lil je tradiocionalno često bio nezgodan protivnik Pari Sen Žermenu, ali sada je slutilo na jednu sigurnu pobedu tima iz prestonice Francuske. Prvobitno je u 33. minutu Aleksandro napravio naivan penal nad Usmanom Dembeleom i retkost u današnje vreme, uopšte se nije bunio već je bio besan na sebe jer je olako nasamaeren. Vitinja je pogodio sa bele tačke, a samo tri minuta kasnije Bredli Barkola posle utrčavanja sa leve strane matira Lukasa Ševalijea za 0:2.

Domaćin je bio sasvim solidan i u završnici na muke stavio Pari Sen Žermen. Lep gol Edona Žegrove sa distance, uz samu stativu, vratio je nadu Lilu, a onda je Santos izjednačio nekoliko minuta kasnije, no slavlje je prekinuto zbog malog ofsajda, utvrdio je VAR. U nadoknadi je Rendal Kolo-Muani stavio tačku na utakmicu posle odlične asistnecije Dezirea Duea koji se lepo izborio  za loptu pored nonšalantnog Tome Menijea.

Ovog popodneva definitivno nije nedostajalo golova u Francuskoj pošto su u terminu od 17.00 sati Nica, Avr i Rems odradili sjajan posao.

Prevashodno se tu misli na Nicu koja je sa igračem manje pokazala da je Anže glavni kandidat za povratak u Ligu 2. Ekipa Franka Hejsa je pobedila na gostovanju 1:4 golovima Endajišimija, Budauija i Gesana koji se dvaput upisao.

Ren je u vrlo lošem nizu rezultata pošto su nakon poraza od Strazbura poraženi i od Remsa. Bilo je 2:1 na "August Delaunu“ iako je tim iz Bretanje imao prednost golom Lea Ostigarda. Juja Ito i Omar Dijakite su preokrenuli. Avr je rezultatom 3:1 savladao Okser.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke