"Lisice" ne poštuju pravila, da li je Rodžers doneo pravu odluku?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 12.04.2021.
13:55
Izvor: Sportske.net

Da li će se pristup Irca obiti njemu o glavu.

EPA-EFE/LYNNE CAMERON
EPA-EFE/LYNNE CAMERON

Povezane vesti

Lester siti je juče poražen u Londonu od strane Vest Hema rezultatom 3:2 i tako zakomplikovao svoju poziciju u top četiri. 

"Lisice" su tako vezale dva poraza, sve tako liči na prošlu sezonu kada je Lester na samom kraju prokockao šansu za ulaskom u Ligu šampiona. Mnogi su se iznenadili odsustvom Džejmsa Medisona, reprezentativac Engleske se oporavio od povrede kuka. Vratio se u kolu pre ovog, odigrao je 20-tak minuta protiv Sitija. 

A onda je Rodžers objasnio. Madison, zajedno sa Perezom i Čudurijem, je prekršio COVID-19 protokle. Gari Lineker je pre utakmice tvitovao kako ima informacije da je par igrača "lisica" organizovalo privatnu žurku, izgleda da je Medison ponovo bio među glavnima.

"Gledajući sa lične perspektive gorko sam razočaran. Ovo je nešto veće od fudbala. Morate poštovati to kroz šta zemlja prolazi i moramo poštovati naše vrednosti unutar kluba. Bilo bi lako da ih pozovem za utakmice, ali nije o tome reč. Moj cilj pri dolasku u Lesteru je bio da napravimo standard na i van terena i ovo je ispod naših očekivanja. Posebno u kom trenutke sezone se nalazimo. Tajming nije idealan, ali bio sam uveren u tu odluku. Odučio sam da ih ne kaznimo finansijski, kazna je bila propuštanje ove utakmice. Znali su šta su posledice i ovde povlačimo liniju. Pridružiće se timu ponovo i spremamo se za naredni vikend", izjavio je Rodžers. 

Medison je jedan od najboljih igrača lige, ove sezone ima 11 golova i 10 asistencija u svim takmičenjima. Zbog gluposti pojedinaca, Lester bi mogao još jednom da ostane bez plasmana u elitno takmičenje. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke