Liverpul je (za sada) samo dobar tim - bivši fudbaleri Junajteda i Arsenala ne padaju u trans zbog igara "crvenih"!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 23.11.2020.
16:57
Izvor: Sportske.net

Da li ste saglasni sa nekadašnjim premijerligaškim fudbalerima?

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda Patris Evra istakao je da je Liverpulu potreban kontinuitet u osvajanju trofeja ne bi li došao u situaciju da se nazove vrhunskom ekipom.

Liverpul je letos prvi put nakon tri decenije stigao do trofeja Premijer lige, ali prema mišljenju bivšeg levog beka "crvenih đavola" ne bi trebalo žuriti u prognozama i ocenama tima sa Enfilda.

"Liverpul će biti veliki kandidat za titulu. Nimalo nisam iznenađen, ali tek je prošlo devet kola i veoma je rano govoriti o mogućem šampionu" - počeo je komentar bivši levi bek Mančester junajteda.

Dodao je kada će zasigurno odati čast izabranicima Jirgena Klopa.

"Nazvaću ih velikim timom onda kada osvoje recimo tri Premijer lige u nizu. Uzeli su već jednu, ako ne uspeju da je odbrane ove sezone neću uzeti u obzir razmaranje da li je Liverpul vrhunski tim" - rekao je Evra aludirajući da bi to moglo da se dogodi na leto 2022. godine.

Istakao je da je stavlja akcenat na konzistentnosti te da je Liverpul trenutno samo dobar klub, a da će ova i naredne sezone pokazati da li je veliki.

Sličnog mišljenja je bio i bivši fudbaler Arsenala Frederik Ljubmerg, koji je rekao da je Liverpul u ovom trenutku izvanredan tim, ali da će mu samo kontinuitet u osvajanju titula omogućiti da se nazove velikim.

Nakon nepunih devet kola Liverpul deli čelnu poziciju najjačeg engleskog šampionata sa Totenhemom, ali je zbog slabije gol-razlike drugi na tabeli.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Monday, 23.11.2020
19:25

Evra prolupao si. U tvoje vreme konkurencija nije bila toliko jaka, a tvoj MU će titulu osvojiti jednog lepog dana

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 23.11.2020
18:32

Ljubmerg!!! Ljungberg, brate.

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 23.11.2020
18:26

Veliki klubovi osvajaju titule sa stilom, steknu status nepobedivih, uzmu tripletu ili barem dublu krunu. Ne kukaju na svaku povredu, sudije, vetar, raspored, tv kuce, navijace, broj izmena, broj takmicenja, pauze za repke i ostale luzerske stvari

avatar
Dimebag Darrell
Monday, 23.11.2020
20:25

Fali ti tačka na kranu rečenice.

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 24.11.2020
14:51

Na kranu recenice? Buraz ismejem se svaki put kada te vidim, bukvalno imas zadatak da napises samo jednu recenicu kako treba a ni to nisu u stanju da izvedes, iznova i iznova. Sta li bi bilo da moras maro opsirnije da iskazes svoje misljenje? Neverovatno zaista

avatar
Lav
Monday, 23.11.2020
20:36

I budes deveti posle samo devet odigranih kola...

avatar
Tode Kazanovski
Monday, 23.11.2020
18:23

nije bogami nije u zadnji 4 godine igrali su 3 finala u evropi od koi edno su osvoili nazalost i prosle sezone su uzeli PL za evra tu nema kontinuitet