Liverpul - Klop je Ajbu ponudio naočare, a evo šta je uradio Brazilcu!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 18.02.2016.
08:57
Izvor: Sportske.net

Ne napušta ga dobro raspoloženje...

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Danas se "Klopo" vraća u Nemačku, Liverpul će gostovati Augsburgu, Redsi ulaze u završnicu sezone, kupovi ostaju prioritet jer je četvrto mesto u Premijer ligi izvan domašaja.

Klop svaki trening koristi da se našali sa igračima, sećate se kako je Ajbu posle jednog pasa ponudio naočare?

Sada se zabavljao sa Firminjom.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miletaaaaa
Thursday, 18.02.2016
16:32

Nemojte pretjerivati da je van domasaja. Isto je za Lester bilo nerealno da se nalazi gdje se nalazi. Prvo skociti,pa reci hop!

avatar
Igorr
Thursday, 18.02.2016
15:53

Kamo sreće da je preuzeo Junajted onada, ali jednostavno se nije poklopilo, bio je ''u sred posla'' sa Dortmundom pa nas je odbio, sada je u Liverpulu i bojim se da će biti onako kako je Fergi rekao, vratiće Liverpul na sam vrh...

avatar
MANUTD
Thursday, 18.02.2016
15:11

Hoce se ikako pisati o taktickoj superiornosti ovog coveka? O njegovim rezultatima na terenu? Ili samo o njegovoj zabavi na terenu?

avatar
\'\'God\'\'
Thursday, 18.02.2016
15:47

Kad si raspoložen ajde da pišemo. Uveo Mainz u Bundes ligu i sa njima bio u gornjem delu tabele. Preuzeo Dortmund iz donjeg dela tabele koji je bio na ivici bankrota i uradio možda i najveće čudo u 21. veku što se fudbala tiče, sa tim Dortmundom uzeo 2 Bundes Lige moćnom Bajernu koji i danas dominira ligom... Otprilike kao da neki trener sada uzme Veder iz Bremena i trošeći 5-10 miliona po prelaznom roku osvoji BL za 3 sezone.Takođe prašio Real u LŠ,stiao u finale i izgubio onim golom Robena u završnici. A znamo i pred finale kakvim se trikovima služio Bajern i kada je objavljen Geceov transfer....Pep Gvardiola kaže u svojoj knjizi da je ta ekipa, NAJBOLJA EKIPA, koju su njegove oči videle i nije verovao da jedna ekipa može tako da igra. Mainz i Dortmund su mu jedini trenerski poslovi, u njima je ostvario uspehe, Liverpul je preuzeo takođe u nezgodnom momentu, odbivši pregovore sa Real Madridom ranije. Do sada, u karijeri, nije mogao bolje. Ostaje da vidimo šta će uraditi sa Liverpulom. Iako toplo hladno igra, opet je dobio više derbija nego Rodžers za 3 godine. Na leto će verovatno remont ekipe, kreće da gradi svoj Liverpul.Tako mlad trener sa toliko dobro urađenog posla se retko gleda, dovoljno je videti šta Ferguson kojeg mnogi smatraju najboljim ikad kaže o Klopu i zbog čega ga ''plaši'' njegov dolazak u Liverpul. Kaže da je vrhunski trener, ali pored toga inteligentna i jaka ličnost, autoritet koji je u stanju da rati Liverpul u sam vrh.Naravno, to je ono što misli 99% fudbalskog sveta i većina neutralaca a to naravno nije slučajno. Klop je verovatno za većinu bio najpoželjniji trener, trener kojeg su želeli da vide u klubu. I za kraj da znaš da je Klop odbio Junajted, a Ferguson je želeo da ga ovaj nasledi. A ako neko zna šta znači biti trener, ako mene pitaš, to je zasigurno Ferguson i uz njega Anćeloti. Jesi zadovoljan?

avatar
Black Casper
Thursday, 18.02.2016
18:22

E nek' si mu rek'o!!! Y N W A ! ! ! !

avatar
MANUTD
Thursday, 18.02.2016
18:07

Na sve si odgovorio samo ne na moja pitanja. Da ponovim jos jednom, pitao sam kada ce se pisati o taktickoj superiornosti ovog coveka? O njegovim rezultatima na terenu? Sta se ceka, vec par meseci je u liverpulu i nista, sve po starom, mozda cak i gore od Rodzersa.

avatar
Скаузерлија
Thursday, 18.02.2016
12:48

9 бодова мање у односу на четвртопласираног и 13 кола пре краја првенства и ви пишете да је ,, четврто место ван домашаја '' ? Можда није реално да Ливерпул буде четврти али је четврто место и те како У ДОМАШАЈУ.

avatar
MANUTD
Thursday, 18.02.2016
15:10

I titula vam je tu na dohvat ruke, opet.

avatar
Liverpool_Zvezda
Thursday, 18.02.2016
20:40

Neće moći, vi je uzimate ove sezone.

avatar
AxweII
Thursday, 18.02.2016
19:00

Kao i vama. Upssssss

avatar
Gorčilo
Thursday, 18.02.2016
10:56

Šalu na stranu. Liverpul bi trebao da LE shvati krajnje ozbiljno. Pod tim mislim da trebaju i mogu da idu do kraja. Naravno treba da nas zaobiđu povrede i uz malo sportske sreće mogli bi da osvojimo LE. Mislim da mogu da se nose sa Dortmundom, Napolijem, Junajtedom i Seviljom koji su najveći konkurenti Liverpulu ove sezone u LE. Pitanje je samo koliko će ovim konkurentima LE biti prioritet.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 18.02.2016
13:58

Ne moze da se nosi da Dotmundom . Sa ostalima moze

avatar
(anti)talentovan lik
Thursday, 18.02.2016
19:24

Dortmund jeste masu kvalitetniji od nas, ali pitanje je da li ce uopste forsirati LE...

avatar
CZYNWA
Thursday, 18.02.2016
14:44

Samo Napoli i Iguain da se zaobidje,a ne bi volio ni Poketinov Totenhem prije finala. Sevilja je nikakva, UTD sa LVG-om jedva da moze Mitdilend da prodje,Borusija je sve losija, previse zavisi od Obamejanga i Mihtarjana. Samo da nas povrede zaobidju !