Liverpulov pakao - Luis Dijaz mora na dugu pauzu!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 10.10.2022.
19:19
Izvor: Sportske.net

Neverovatno...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Luis Dijaz je novi na listi duže povređenih igrača Liverpula!

Pouzdani Pol Džojs koji prati dešavanja na "Enfildu", preneo je saznanja iz kolumbijskih medija da će Luis Dijaz pauzirati do kraja decembra, odnosno da se očekuje da se vrati tek nakon Mundijala. 

Ovo je užasna vest za Liverpul, koji igra očajno od početka sezone, a Dijaz je bio možda i jedina svetla tačka u dosadašnjem delu sezone. 

Ovo znači da će Klop morati da se osloni mnogo više na Žotu, koji se nedavno oporavio, nije prošao pripreme i pauzirao ne više od dva meseca.

Takođe, sada će mnogo veću odgovornost morati da preuzemu Darvin Nunjez, Roberto Firmino, a posebno Mohamed Salah od koga se to očekuje već nedeljama unazad. 

Što se tiče povređenih igrača, od početka sezone su već van stroja bili Tijago Alkantara, Džo Gomez, dok se Konate vratio tek na prošloj utakmici sa Arsenalom.

Uz Dijaza, van stroja su i dalje Robertson, Nabi Keita, Okslejd-Čemberlen, Džouns, a još uvek se ne zna da li je Trent Aleksander-Arnold zaradio povredu, jer je takođe napustio teren "Emirejtsa". 

Kako će Klop izvući tim bez ponajboljeg igrača, a pritom sleduje derbi sa Mančester sitijem i Totenhemom, borba sa Ajaksom, Rendžersom i Napolijem u Ligi šampiona, srećom, tu su i na papiru "slabiji" rivali - Vest Hem, Notingem Forest, Lids i Sautempton, nakon čega sledi pauza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke