Ljorente demantovao skeptike i najavio bombu: "Sve je moguće u fudbalu"

Autor: Sportske Net
ponedeljak 28.06.2021.
11:16
Izvor: Sportske.net

Bio bi ovo vrlo atraktivan transfer!

EPA-EFE/Thanassis Stavrakis
EPA-EFE/Thanassis Stavrakis

Povezane vesti

Mančester junajted je zagolicao maštu navijača kada je pokazao interesovanje za desnog beka Atletiko Madrida Kijerana Tripijea. Njegov mogući prelazak na "Old traford" uz Džejdona Sanča bio bi pun pogodak i pravo osveženje desne strane Solskjerovog tima. 

Međutim, nešto o čemu se još zimus pričalo, ponovo je počelo da zadobija pažnju publike. U pitanju je još jedna zvezda Atletiko Madrida Markos Ljorente. Junajted je pokazao interesovanje za Španca još u martu ove godine kada je hteo da ga dovede za 80 miliona evra. Ta priča se polako stišala, verovatno čekajući letnji prelazni rok. Ovih dana ponovo se šuška isto. Međutim, sada mnogi smatraju da nije realno da će Junajted kupovati tako skupe ove sezone, ako se uzme u obzir da je Sančo prioritet, ali da je njegova cena oko 90 miliona. Ipak, Ljorente je na konferenciji za medije na Evropskom prvenstvu upitan o bdućnosti u Mančesteru rekao nešto, što će se motati po ušima svih "đavola"

"Zadovoljan sam sezonom, osvojio sam ligu sa Atletikom. U fudbalu je sve moguće. Srećan sam sada i trenutno sam fokusiran na prvenstvo gde sam sa nacionalnim timom", kazao je fudbal. 

Vezista "jorgandžija" bio je jedan od ključnih igrača kod Dijega Simeonea, a na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu igra prilično lep fudbal i jedan je od zapaženijih u timu. 

Ugovor sa Atletikom ističe mu 2024. godine i zasigurno da Simeone ne želi da odrekne jednog od najboljih, ali ekonomska situacija je takva da možda neće imati izbora, a ponuda je više nego primamljiva. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke