Ljoris pred jubilarnu sezonu, jedno pitanje visi u vazduhu

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 15.08.2021.
11:10
Izvor: Sportske.net

Francuz još bez ugovora.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Kapiten Totenhema Igo Ljoris počeće ovog nedeljnog popodneva jubilarnu 10. sezonu u londonskom klubu, ali je neizvesno da li će dočekati i narednu pošto još nema najava da li će produžiti ugovor.

Uprkos svemu, 35-godišnji francuski čuvar mreže mirno dočekuje start sezone u Premijer ligi i derbi protiv Mančester sitija od 17:30.

Ljoris je u intervjuu za britanski "Dejli Mejl" govorio o novoj sezoni i izazovima za londonski klub, koji je ovog leta doveo novog sportskog direktora i trenera.

"U klub je stigao sportski direktor Fabio Paratići unevši viziju i iskustvo. Tu je i novi menadžer, tako da slobodno možemo reći da započinje nova vizija u klubu. Spreman sam dati sve", rekao je Ljoris.

Apostrofirao je da su odlasci i dolasci uobičajena pojava u svakom klubu, ali da je najvažnije zadržati dobru atmosferu u svlačionici.

U vezi sa tim, neizostavna tema bio je status Harija Kejna, koji se dovodio u vezu sa prelaskom u Siti, mada je trenutno bliži ostanku u Totenhemu.

"Postoji neizvesnost u vazduhu, to ne možemo isključiti, ali je to nešto što moraju da reše on i klub. Ako je potreban menadžeru, biće profesionalan. Prvi put je trenirao sa timom u petak", otkrio je Ljoris.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke