Ljudi kad pre, pobuna u Murinjovoj svlačionici, evo šta su razlozi!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 22.01.2020.
12:37
Izvor: Sportske.net

Nije da je neočekivano s obzirom na njegov pristup, odnose sa igračima, ali i metode rada...

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Pitanje je, da li bi, kada bi mogao da bira ponovo, Danijel Levi doveo Murinja.

Jer, medeni mesec je prošao brzo, a Portugalac se već sukobio sa igračima. Danas su se pojavile priče da nisu samo Deni Rouz i Ndombele koga je Portugalac javno kritikovao nezadovoljni, već da postoji ozbiljniji problem.

U pozadini svega su rezultati. Totenhem je izgubio nedavno od Liverpula i Sautemptona, nisu uspeli da dobiju Norič i Votford, pa je jasno da su tenzije pojačane.

Povredio se i kapiten Kejn koji je tim držao na okupu.

Šta je najveći problem?

Igrači su nezadovoljni Murinjovim stilom, dugim loptama, nezanimljivim treninzima. Naime, Portugalac je staromodan trener, radi na dugim loptama, izvođenju auta, brzom prekidu, igračima je to dosadno i oni veruju da je sa Poketinom bilo bolje, iako su u prvom trenutku pozdravili promenu na klupi.

Deni Rouz posle sukoba neće dobiti šansu, on je tražio objašnjenje od Murinja zbog toga što je izostavljen iz tima u prošla dva meča, sada bi Portugalac mogao da ga prosledi u Njukasl na pozajmicu.

On traži napadača, zamenu za Kina, opcija je Pjontek, pominje se i Kavani, možda i povratak Ljorentea, ali čini se da ni u klubu nemaju ideju šta da rade.

Kristijana Eriksona Murinjo nije uspeo da ubedi da ostane, pa su posle samo dva meseca problemi multiplikovani. Povratak Bejla bi verovatno smirio situaciju, ali je 30 miliona koliko je Levi spreman da plati Perezu ocenjeno kao ponuda koju Real neće ni razmatrati.

Totenhem večeras dočekuje Norič i pobedom bi stigao na -6 od četvrtoplasiranog Čelsija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Wednesday, 22.01.2020
15:00

Murinjo nije sposoban da radi u ovom vremenu, njegovo je prošlo. Danas su igrači razmaženi, ne sviđa im se što moraju da trče, treninzi su dosadni, svađaju se sa trenerima umesto da rade posao za koji su vrhunski plaćeni, na trening nose mobilni i slikaju se za društvene mreže, bolje to nego taktička priprema i ofsajd zamke! Murinjo to ne može, njemu trebaju ratnici, a ne babe. Murinju treba tim gde bi on imao status boga, gde bi ga slušali bez pitanja i potpitanja, a to je danas vrlo teško. On je u takvim timovima bio na krovu sveta, i njegovo drugo mesto sa MU je ogroman uspeh, taj tim danas, uz ulaganja nije ni blizu Murinjovom. Totenhem je izduvan balon, Kejn je povređen, Son neće ponoviti prošlu sezonu, Eriksen je od početka sezone odsutan, traži kako da iščupa najveći mogući ugovor, motivacije je posle sramnog poraza u finalu nestalo. Rouz i Ndombele kritikuju Murinja, prvi nije ni sjena igrača od pre par sezona, i fizički i taktički je propao, teško trenirati, jbg. Ndombele nije još opravdao novac koji je u njega uložen, on ozbiljan fudbal nije ni igrao. Najveći problem Totenhema je Levi, imao je trenera koji je ovakav tim ugurao u finale i dao mu otkaz umesto 300 miliona za pojačanja.

avatar
Mirjevac
Wednesday, 22.01.2020
20:47

Murinjo je katastrofa od trenera, on je u MU, doveo i kurtu i murtu i sad se nemogu otarase tih njegovih igraca, zato je u MU tako lose jer je on doveo lose igrace i preskupo placeni visoke plate i dugorocni ugovori i preplaceni igraci! Murinjo je treber koji na svadju igraca i na provokaciu protivnickih igraca da ih iznervira da bi pobedio, to mu je donkle uspevalo ali vise nece! Nije mu uspelo u Realu, nije u Celzi kad je drugi put doso, nije ni u MU, nece ni sad u Totenhem! Murinjo kad je trenirao Real, on je spanske igrace posvadjao sve jednim sa drugim sad jos uvek ti igraci kad igraju za reprezentaciju oni ne govore ili su u losim odnosima! To je Murinjo uradio, tako je i u Engleskoj isto radio i sad ce da opet radi! On jje za mene jako los trener! Trener treba da bude na neki nacin pedagog a ne da svadja igrace!

avatar
jv
Friday, 24.01.2020
01:46

Ni ja nisam ljubitelj dotičnog, ali loš trener?! MU je i pre i posle Murinja bio gori nego u njegovo vreme, u Realu je nemoguće raditi, Zidan je posle onakvih uspeha dao otkaz. Roman više ne ulaže i Čelzi je loš, Konte je počeo sezonu sa 13 igrača, a pre toga je osvoji titulu. Sa druge strane, Murinjo je osvojio LŠ sa Interom i Portom, ni jedan ni drugi tim pre njega nisu ništa osvojili godinama, da ne kažem decenijama, i ti timovi bez njega ne bi ušli ni u četvrtfinale, i on je tebi loš trener?

avatar
Rooster
Thursday, 23.01.2020
16:05

Slazem se sa tobom u potpunosti. A na kraju ce dati Murinju isto toliko (300 miliona), koji nece nista uciniti umesto da je sacuvao Pocetina i njemu dao tu sumu za pojacanja.

avatar
Nemanjici
Wednesday, 22.01.2020
14:26

Rekoh ja jos onomad kad je prelazio da ce i njih da upropasti. Zadrti drkos

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 22.01.2020
14:08

Ovo bi mogla da bude Murinjova labudova pjesmica...

avatar
Mangus
Wednesday, 22.01.2020
13:50

A sta su ocekivali?