Ljudi, šta radite, Mesi će igrati u Kopa Libertadores, Ronaldo u Ligi šampiona?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 16.08.2023.
23:00
Izvor: Sportske.net

Sve je moguće...

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Zanimljive priče stižu nam sa fudbalskog globusa. 

Prva dolazi iz Argentine, tamo su došli na zanimljivu ideju, žele Lionela Mesija da igra u južnoameričkom takmičenju po svaku cenu, pa makar i kao igrač Intera iz Majamija. 

Šta su smislili?

Predsednik Fudbalskog saveza Argentine Čiki Tapija je poslao preko CONMEBOL-a ponudu Interu iz Majamija da igra u Kopa Libertadores sledeće sezone, sada je na timu sa Floride da li će učestvovati i da li su im uslovi u redu.

Južnoamerički fudbal jer imao "uljeze" ranije, ali samo što se tiče reprezentativnog fudbala, na turniru Kopa Amerika su učestvovale reprezentacije sa "vajld kardom", ali u klupskom takmičenju se to nikada nije desilo. 

Sa druge strane, pojavila se i priča da je Fudbalski savez Saudijske Arabije u pregovorima sa UEFA, i da bi tim iz ove države mogao da zaigra i u Ligi šampiona od 2025. godine, kako je javio "Calcio Finanza". 

Sve ovo izgleda neverovatno, posebno što se tiče Lige šampiona koje je najozbiljnije fudbalsko takmičenje, iako ne sumnjamo da su Saudijci pokušali da se domognu i učešća u elitnom takmičenju Evrope. 

Geografija Saudijcima sigurno ne predstavlja problem, mogu uvek da se pozovu na Izrael koji je takođe celom svojom površinom u Aziji...

Naravno, obe priče su daleko od realizacije, još uvek se radi samo o inicijalnim pregovorima koji bi vrlo brzo mogli da padnu u vodu. Makar se mi tako nadamo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke