LK (A,B,C,D) - Potop Fiorentine u Turskoj, Jović bez učinka sa klupe, Keln slavio posle goleade!

Autor: Nemanja Veljković
četvrtak 15.09.2022.
23:03
Izvor: Sportske.net

Još jedno uzbudljivo veče.

 EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

U utakmicama drugog kola Lige konferencija koje su počele u 21 čas zabeleženi su sledeći rezultati:

Grupa A

Fudbaleri Fiorentine doživeli su i drugi poraz u takmičenju, ovoga puta na gostovanju turskom Bašakšehiru. Rezultat je bio 3:0, a dvostruki strelac bio je Guler u 57. i 71. minutu, dok je Traore postigao treći pogodak u 90. minutu. Fiorentina je meč završila sa desetoricom na terenu pošto je 15 minuta pre kraja drgi žuti karton zaradio Ikone.Luka Jović ušao je u igru početkom drugog poluvremena umesto Kabrala, ali nije ostvario zapažen učinak. Turskom timu je ovo druga pobeda u Ligi konferencija ove sezone.

Škotski Harts slavio je na gostovanju ekipi Rige sa 2:0, golovima Šanklenda u 43. minutu sa bele tačke i Foresta u poslednjim trenucima meča.

Grupa B:

Na utakmici između Steaue iz Bukurešta i Anderlehta nije bilo golova. Rumunskom timu je ovo prvi osvojen bod, dok ih je Anderleht sakupio četiri.

Vest Hem nije imao lak zadatak na gostovanju danskom Silkeborgu. Engleski klub slavio je sa 3:2. Kusk je doveo domaći tim u vođstvo već u 5. minutu, ali je do kraja poluvremena usledio preokret čekićara. Mrežu Silkeborga pogađali su Lanzini sa penala, Skamaka i Dovson. U 75. minutu Tengšet je smanji prednost gostiju na 3:2.

Grupa C

Viljareal je osvojio nova tri boda na gostovanju Hapoelu Ber Ševe posle pobede od 2:1. Morales je sa penala u 28. minutu doveo španski tim u vođstvo. Hapoel izjednačuje preko Hatuela u 63., ali četiri minuta kasnije Baena je vratio prednost Viljareala za 2:1.

Leh Poznan ostvario je ubedljivu pobedu protiv Austrije iz Beča 4:1. Poljski tim poveo je u 28. minutu preko Ishaka. Braunoder je izjednačio posle samo jednog minuta. Gosti su mogli i do totalnog preokreta, ali Fišer nije iskoristio penal u 38. minutu. U drugom poluvremenu Leh je potpuno nadigrao protivnika i postigao još tri pogotka za prva tri boda u grupi.

Grupa D:

U meču Grupe D u kojoj se nalazi i naš Partizan fudbaleri Kelna savladali su kod kuće ekipu Slovackog sa 4:2. Nemački tim vodio je posle prvih 45 minuta sa 2:0 golovima Adamjana i Dieca. Ipak, Slovacko je u nastavku stigao do ekspresnog izjednačenja, prvo je Kalabiska pogodio u 49. minuta, a samo tri minuta kasnije Petrcela ja poravnao rezultat na 2:2. Do kraja utakmice Keln je konsolidovao redove i postigao nova dva pogotka, dvostruki strelac bio je Dejan Ljubičić u 65. minutu sa penala i u 74. minutu za 4:2 i prvu pobedu nemačkog tima u grupi.

Podsetimo, Partizan je večeras odigrao nerešeno sa Nicom u Beogradu (1:1).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke