LK (B,E,F,H,G) - Vest Hem nije dozvolio iznenađenje, Kluž u poslednjem minutu izvukao bod!

Autor: Nemanja Veljković
četvrtak 08.09.2022.
23:09
Izvor: Sportske.net

Zanimljivo je bilo na svim frontovima.

EPA-EFE/MARTIAL TREZZINI
EPA-EFE/MARTIAL TREZZINI

Povezane vesti

Liga Konferencija Grupa B:

U drugom meču prvog kola Grupe B u Ligi konferencija ekipa Vest Hema savladala je u Londonu fudbalere rumunske Steaue sa 3:1 posle preokreta. Tim iz Bukurešta prvi je stigao do prednosti, a strelac je bio Kordea u 34. minutu.  U 68. minutu ''čekićari'' dolaze do izjednačenja posle preciznog izvedenog jedanaesterca Bouvena. Poptuni preokret usledio je sedam minuta kasnije, a strelac je bio Emerson. Potvrda trijumfa stigla je u 90. minutu a mrežu je zatreaso Antonio za konačnih 3:1.

U prvom meču ove grupe Anderleht je ranije na svom terenu savladao Silkeborg sa 1:0.

Grupa E:

U meču Grupe E na utakmici između Vaduca i kiparskog Apolona nije bilo golova.

U drugoj utakmici AZ Alkmar je slavio protiv ukrajinskog Dnjepra sa 1:0, a strelac odlučujućeg pogotka bio je De Vit u 63. minutu. 

Grupa F:

U okviru Grupe F na utakmicama između Moldea i Genta, kao i Šamroka i Đurgardena mreže su mirovale!

Grupa H:

Fudbaleri Bazela ostvarili su pobedu na otvaranju nove sezone u Ligi konferencija. Švajcarski tim bio je bolji od Pjunika rezultatom 3:1. Bazel je poveo u 23. minutu iz jedanaeterca, precizan je bio Males. Radost domaće ekipe trajala je samo četiri minuta, pošto je Pjunik stigao do izjednačenja preko Dašjana. Bazel je otpor protivnika slomio u drugom poluvremenu a zaslužan za to bio je Vuter Burger. Ofanzivni vezista prvo je doveo svoj tim u vođstvo u 54. minutu, a zatim i povisio prednost golom u 76. minutu.

Na meču između Slovana iz Bratilave i Žalgirisa nije bilo golova.

Grupa G:

U okviru Grupe G fudbaleri Balkanija i Kluža odigrali su nerešeno 1:1. U prvom poluvremenu mreže su mirovale da bi u drugom delu Balkani stigao do vođsta u 65. minutu preko Taćija. Međutim, Kluž je uspeo da izvuče bod i to golom u 91. minutu, strelac je bio Juri.

Na drugoj utakmici ove grupe između domaćeg Sivaspora i Slavije iz Praga viđen je isti rezultat 1:1. Gosti su prvi poveli već u 4. minutu preko Olajinke. U 27. minutu Saba izjednačuje za 1:1.  Gosti su pri kraju meča imali priliku i da osvoje sva tri boda, ali Provod u 93. nije iskoristio penal, pa je rezultat ostao 1:1. Domaći tim utakmicu je završio sa desetoricom pošto je Keita dobio drugi žutim karton u 90. minutu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke