LK - Fiorentina (konačno) trijumfovala, proradio Jović, het-trik Moralesa za petardu Viljareala!

Autor: Nemanja Veljković
četvrtak 06.10.2022.
23:03
Izvor: Sportske.net

Sjajno veče za srpske igrače.

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Grupa A:

Fiorentina je ostvarila ubedljivu pobedu na gostovanju Hartsu sa 3:0. Mandragora je doveo ''violu'' u vođstvo u 4. minutu na asistenciju Alekse Terzića. Tri minuta pre kraja poluvremena Kumane je povisio rezultat na 2:0. U 79. minutu istakao se srpski napadač Luka Jović koji je postigao gol za 3:0. Harts je od 48. minuta zbog isključenja Neilsona igrao sa igračem manje.

Ekipe Rigasa i turskog Bašakšehira odigrali su utakmicu bez golova.

Grupa C:

Ubedljiv je bio i Viljareal. Španski tim savladao je Austriju iz Beča sa 5:0, u strelce su se upisali Baena, Danjuma, uz het-trik Moralalesa za maksimalan učinak ''žute podmornice'' posle tri kola.

Grupa E:

AZ Alkmar je posle velike borbe uspeo da osvoji sva tri boda kod kuće u utakmici sa kiparskim Apolonom, rezultat je bio 3:2. Holandski klub je dva puta vodio, gosti se dva puta vraćali, ali je pet minuta pre kraja meča Karlson postigao treći gol za pobedu tima iz Alkmara.

Grupa F: 

Fudbaleri Đurgardena ostvarili su pobedu u gostima protiv ekipe Genta sa 1:0, strelac je bio Danielson- Ovom pobedom švedski klub se izdvojio na čelu tabele sa sedam osvojenih bodova, tri više od prvog pratioca ekipe Moldea.

Grupa H:

Slovan iz Bratislave osvojio je sva tri boda na gostovanju Bazelu, rezultat je bio 2:0. Strelci su bili Čaušek i sprski napadač Aleksandar Čavrić krajem prvog poluvremena. Uprkos porazu Bazel je zadržao prvo mesto na tabeli.

Grupa G:

Sva tri boda u gostima osvojila je i ekipa Kluža u meču protiv Slavije iz Praga. Rezultat je bio 1:0, a strelac jedinog pogotka bio je Janga u 45. minutu. U ovoj grupi posle tri odigrana kola svi timovi imaju četiri osvojena boda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke