LK - Hrabra Mura šokirala Kontea u Mariboru, goleade u Renu, Pragu, Bakuu...

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 25.11.2021.
20:47
Izvor: Sportske.net

U terminu od 18.45, večeras je odigrano je osam utakmica petog kola Lige konferencije.

Tottenham
Tottenham

Povezane vesti

U grupi A Helsinki je na domaćem terenu savladao Alaškert rezultatom 1:0, ali i pre ovog meča bilo je jasno da će se za prvo mesto u grupi i direktan prolaz dalje boriti Makabi Tel Aviv i LASK Linc.

Slavija je remizirala sa Fejenordom 2:2 u grupi E, a Union je pobedio Makabi u Haifi minimalnim rezultatom. Holanđani su obezbedili prvo mesto, za drugo će se Union i Slavija u direktnom duelu u poslednjem kolu.

Kopenhagen je i matematički obezbedio prvo mesto u grupi F trijumfom nad Linkolnom u Gibraltaru 4:0, dok su Slovan i PAOK remizirali u Slovačkoj. Upravo će se ova dva tima boriti za drugo mesto u poslednjem kolu, s tim što Grci imaju mnogo lakši posao protiv Linkolna.

Veliko iznenađenje videli smo u grupi G gde je Mura savladala Totenhem sa 2:1 u Sloveniji, Sparse su srušili Horvat i Marosa. Ren je u veoma uzbudljivoj utakmici remizirao sa Viteseom 3:3 i overio prvo mesto u grupi, dok će se za drugo mesto boriti Vitese i Totenhem koji imaju po sedam bodova.

U grupi H sve je jasno, Karabag i Bazel su obezbedili prva dva mesta i upravo će njihov međusobni duel odlučiti direktnog putnika u osminu finala, Bazel ostaje prvi u slučaju da izbegne poraz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke