LK (kval.) - Debakl Bahara, Hajduk slavio bez Rakitića

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 25.07.2024.
23:10
Izvor: Sportske.net

Dobar učinak klubova iz regiona.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Večeras je odigrana čak 41 utakmica drugog kola kvalifikacija za UEFA Ligu konferencija.

Nama najzanimljivija je završena pobedom Radničkog iz Kragujevca sa 1:0 protiv Mornara iz Bara u Leskovcu, a ovde ćemo izdvojiti još nekoliko upečatljivih mečeva.

Užasno veče su svojim pristalicama priredili fudbaleri Makabija iz Haife, koje je gostujući Sabah deklasirao sa 3:0. Duel se igrao u mađarskoj Kišvardi.

Sabah je inače ekipa koja je prošle godine pobedila Partizan rezultatom 2:0 kod kuće, ali su crno-beli uspeli u revanšu da nadoknade zaostatak i prođu dalje na penale.

Sabah je sva tri gola protiv tima bivšeg trenera Crvene zvezde Baraka Bahara postigao u poslednjih 30 minuta. Najpre Safranko u 61. minutu, potom Sekidika u 78. i za kraj Alijev u 88. minutu.

Sjajnoj večeri timova iz Azerbejdžana doprinela je i Zira, koja je kod kuće bila ubedljiva protiv Dunajske Strede sa 4:0.

Hajduk je u Splitu pobedio Toršavn sa 2:0, pogocima Uremovića i Livaje. Ivan Rakitić nije bio u protokolu.

Zrinjski je u Mostaru izgubio od slovenačkog Brava sa 1:0, Sarajevo je na Koševu remiziralo bez golova sa slovačkom Trnavom, Maribor je kod kuće tukao Univerzitateu iz Krajove sa 2:0, Osijek je kao domaćin "razbio" Levadiju sa 5:1, dok je podgorička Budućnost izgubila u Sofiji od CSKA 1948 rezultatom 1:0. Olimpija je u Ljubljani savladala ukrajinsku Polisiju sa 2:0

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke