LK (Kval.) - Ilićev CSKA slavio, Đorđe Jovanović igrao od prvog minuta u pobedi Makabija!

Autor: Nemanja Veljković
četvrtak 18.08.2022.
21:10
Izvor: Sportske.net

Saša Ilić predvodio CSKA iz Sofije do pobede.

UEFA
UEFA

Povezane vesti

Fudbaleri Makabija savladali su u Tel Avivu ekipu Nice rezultatom 1:0 u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu konferencija. Gol odluke postigao je hrvatski fudbaler Stipe Perica u 74. minutu. Srpski napadač Đorđe Jovanović igrao je do 85. minuta.

Austrijski Volfsberger je kao gost savladao Molde. Strelac jedinog pogotka bio je napadač Tai Baribo u 22. minutu.

CSKA iz Sofije koji predvodi srpski trener Saša Ilić savladao je na domaćem terenu ekipu Bazela minimalnim rezultatom. Utakmicu je odlučio auto-gol Lopeza 20 minuta pre kraja meča.

Fudbaleri Linfilda iz Severne odigrali su 2:2 u duelu protiv ekipe Rigasa u Letoniji, a do nerešenog rezultata stigli su u 96. minutu meča! Prvi pogodak postigao je Rigas preko Stivena Falona u 38. minutu. Golu je prethodio promašen penal domaće ekipe u 18. minutu meča, neprecizan je bio Mares. Na 2:0 povisio je Džoel Kuper u 71. minutu. Frajsenbikler smanjio je rezultat u minut pre kraja meča za 2:1, da bi konačnih 2:2 postavio Lipušek u poslednjim trenucima meča. Srpski fudbaler Stefan Panić odigrao je svih 90 minuta u dresu Rigasa.

Češki tim Slovacko stekao je ubedljivu prednost pred revanš u duelu sa AIK-om kod kuće. Prvi gol postigao je Milan Petrzela sredinom prvom poluvremena. U nastavku meča Sinjavski povećava prednost domaće ekipe na 2:0 u 77. minutu, a samo četiri minuta kasnije Reinberk pogađa za 3:0.

Fudbaleri Anderlehta slavili su minimalnim rezultatom u prvom meču protiv Jang Bojsa u gostima. Jedini pogodak za belgijski tim delo je defanzivca Hanesa Delkroa u 57. minutu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke