LK (kval.) - Zrinjski slomio Slovan u 90. minutu!

Autor: Nemanja Veljković
četvrtak 18.08.2022.
22:25
Izvor: Sportske.net

Veliko slavlje u Mostaru.

Tviter
Tviter

Povezane vesti

U okviru prvog meča plej-ofa za plasman u Ligu konferencija fudbaleri Bašakšehira odigrali su 1:1 u duelu sa Antverpenom. Turski tim poveo je preko Munira Čuara u 54. minutu. Ipak, dva minuta pre kraja regularnog dela defanzivac Antverpena Dinis Almeida izjednačuje rezultat za konačnih 1:1.

Utakmica između Univerzitatea Krajkove i Makabi Ber Ševe završena je bez pobednika (1:1), a meč je obeležilo uzbudljivo drugo poluvreme. Domaći tim igrao je sa igračem manje od 46. minuta nakon isključenja Papa. Gosti to koriste i dolaze do prednosti u 70. minutu preko Hatuela. Samo tri minuta kasnije i gosti ostaju sa 10 igrača na terenu, pošto je Elhamed dobio direktan crveni karton. Sa bele tačke bio je siguran Ivan za konačnih 1:1.

Leh Poznan ostvario je pobedu (2:0) na svom terenu u meču protiv Didelanža iz Luksemburga. Strelac prvog pogotka bio je Kristofer Velde u 6. minutu meča, a konačnih 2:0 postavio je Mikael Išak u 66. minutu. Leh je utakmicu završio sa igračem manje pošto je u 88. minutu iz igre isključen hrvatski fudbaler Antonio Milić.

Steaua Bukurešt neprijatno je iznenadila svoje navijače porazom od Vikinga rezultatom 2:1. Rumunski tim prvi je došao do vođstva već u 3. minutu preko Komana. Samo dva minuta kasnije u redovima gostiju Kabran poravnava rezultat na 1:1. Potpuni preokret usledio je u 35. minutu, strelac je bio Bjorsol za konačnih 2:1.

Mađarski Fehervar savladao je Keln u gostima rezultatom 2:1. Nemački tim poveo je u 14. minutu golom Dieca. Sedam minuta kasnije situacija na terenu drastično se promenila posle crvenog kartona koji je dobio fudbaler Kelna Julijan Šabo. Do kraja poluvremena gosti dolaze do potpunog preokreta golovima Zivzivadzea u 32. i Dardaija u 40. minutu.

Prva utakmica između Maribora i Kluža završena je bez golova.

Fudbaleri Zrinjskog savladali su ekipu Slovana iz Bratislave golom napadača Nemanje Bilbije u 90. minutu meča! Domaći tim imao je igrača više od 69. minuta, a tu brojčanu prednost na terenu na kraju je i iskoristio.

Fudbaleri Vaduca i Rapida iz Beča odigrali su nerešeno (1:1). Dario Ulrih doveo je domaću ekipu u vođstvo u 10. minutu, da bi u nastavku meča u 53. minutu rezervista u redovima gostiju Ferdi Drujf poravnao rezultat na 1:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke