LK - Lester bolji od Francuza, fantastičan meč u Holandiji, Bodo se ne šali!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 10.03.2022.
22:56
Izvor: Sportske.net

Evo rezultata u LK.

AP Photo/Rui Vieira
AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

U jednom od derbija ovog kruga takmičenja, ekipa Lestera je savladala Ren rezultatom 1:0. Jedini gol na ovom meču videli smo u 30. minutu, tada je Barns odlično prošao po levoj strani, vratio povratnu na šesnaest metara od gola gde je bio Albrajton koji zakucava loptu u mrežu.

Gosti su igrali sasvim solidno, ali im je falila završnica da bi stigli makar do jednog gola pred revanš. 

Marsej bolji od Bazela na svom terenu, bilo je 1:0. 

Već u 19. minutu kazneni udarac za ekipu Marseja, strelac je bio Arkadiuš Milik, a isti igrač je sredinom drugog poluvremena uspeo da donese novi gol, u 68. je povisio na 2:0. 

Gosti su preko Esposita uspeli samo da smanje rezultat na 2:1, ali dovoljno za nadu da mogu do četvrtfinala.

AZ Alkmar je gostovao Bodo/Glimtu, a domaći su dokazali da se radi o izuzetnom timu. Poveli su u 39. minutu preko Pelegrina, ali su gosti uspeli da stignu do izjednačenja u 73. minutu meča. Strelac je tada bio Abuklal. Na kraju, pobeda Boda, Solbaken iz penala je rešio pitanje pobednika za konačnih 2:1. 

Fantastičan meč viđen je u Ajndhovenu, tamo je PSV dočekao Kopenhagen, viđeno je čak osam golova, a pobednika nije bilo - 4:4. Joheneson je doveo goste u prednost u 6. minutu, Gakpo je izjednačio u 21, da bi dva minuta kasnije Bil okrenuo stvari u korist Skandinavaca. Lerager je u 43. povisio na 1:3 i činilo se da su gosti blizu pobede. 

Onda je domaćin krenuo bolje početkom drugog poluvremena i već u 50. minutu preko Doana je stigao do 2:3, a 12 minuta kasnije Gakpo je iz penala mogao da izjednači, ali se to nije desilo. Ipak, jeste to učinio u 70. minutu utakmice kada je pogodio nakon asistencije Gecea.

Gosti u 78. minutu stižu do nove prednosti preko Bila, ali je Zahavi izjednačio za konačnih 4:4. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke