Prštalo svugde, samo ne na "Karaiskakisu", Stankovićev Fradi nije izdržao

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 15.02.2024.
20:44
Izvor: Sportske.net

Još uvek je otvoreno na brojnim mečevima.

EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Povezane vesti

Fudbaleri Union San Žiloaza remizirali su sa Ajntrahtom iz Frankfurta na "Loto parku" u Briselu rezultatom 2:2 (1:2).

Baš kako se nekako moglo i naslutiti - goleada. Dva tima sa otvorenim fudbalom priredili su publici na stadionu Anderlehta, gde je u Evropi Union domaćin, ali i onima kraj malih ekrana - odličan duel.

Četiri gola, napadačka igra i rano vođstvo nemačkog sastava budući da su pogocima Čaibija i Kalajdžića posle 10 minuta imali 0:2. Bio je to šok za domaće, ali nisu se predali. Štaviše, agresivno su krenuli u povratak. Rasmusen nakon pola sata igre i u drugom poluvremenu u jeku pritiska Gustaf Nilson, režiraju nerešen ishod za konačan rezultat.

U tom je došao i crveni karton za Vanutea, pa je Union morao biti oprezniji u završnici.

Šturm iz Graca je pregazio Slovan na svom terenu sa 4:1 golovima Bireta, Jona Gorenca Stankovića, Kiteišvilija i Kamare za, praktično, overavanje plasmana u osminu finala takmičenja. Teško će Slovan ovo da okrene...

Fudbaleri Moldea umalo da ispuste 3:0 protiv Legije koliko su imali na poluvremenu pošto je tim iz Varšave preko Hosuea i Augustinijaka uneo potpuni nemir na "Aker stadionu".

Najmanje golova videli smo na "Karaiskakisu" gde je Olimpijakos pod vođstvom novog trenera Hosea Luisa Mendilibara minimalnim rezultatom savladao Ferencvaroš našeg Dejana Stankovića. Momenat odluke delo je El Kabija u 83. minutu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke