LK - Trijumf Nice, Skamaka heroj ''čekićara'', Danci brojali do pet!

Autor: Nemanja Veljković
četvrtak 06.10.2022.
20:44
Izvor: Sportske.net

Nica na vrhu grupe D, na potezu je Partizan.

EPA-EFE/MARTIAL TREZZINI
EPA-EFE/MARTIAL TREZZINI

Povezane vesti

U utakmicama koje su odigrane u 18:45 časova u okviru 3. kola Lige konferencija zabeleženi su sledeći rezultati:

Grupa B:

U jednom od derbija kola Vest Hema savladala je Anderleht u gostima sa 1:0. Gol odluke postigao je Skamaka deset minuta pre kraja.Londonski klub posle tri gola ima maksimalan broj bodova, dok je Anderleht ostao na drugom mestu sa četiri boda.

Fudbaleri Silkeborga ostvarili su ubedljivu pobedu od 5:0 na svom terenu protiv ekipe Steaue iz Bukurešta. Sve je bilo rešeno u prvih 45 minuta kada je domaći tim postigao tri pogotka. Strelci su bili Klunge, Kusk i Helenius sa bele tačke. U nastavku meča u strelce su se upisali Tordarson i Adamsen. Danski klub je tako upisao prva tri boda čime je preskočio na tabeli večerašnjeg protivnika i sada zauzima treće mesto. Steaua je sada poslednja sa jednim bodom.

Grupa C:

Na utakmici između Leha iz Poznana i Hapoela Ber Ševe nije bilo golova. Ovakav ishod mogao bi da iskoristi Viljareal koji bi u slučaju pobede večeras nad Austrijom mogao dodatno da se učvrsti na prvoj poziciji.

Grupa D:

U grupi u kojoj se nalazi i naš Partizan na utakmici između Slovackog i Nice slavio je tim iz Francuske sa 1:0. Jedini gol delo je Nikolasa Pepea u 54. minutu.

Grupa E:

Utakmica između Dnjepra i Vaduca završena je bez pobednika 2:2. Ukrajinski tim stigao je do vođstva već u petom minutu golom Dovbjuka. U nastavku je Vaduc uspeo da preokrene rezultat. Prvo je Fer izjednačio golom u 26. minutu, da bi izjednačenje usledilo na samom početku drugog poluvremena, gol je postigao Gaser na asistenciju Milana Gajića. Ipak, domaći tim uspeo da dođe do boda u 78. minutu golom Pikaljonoka.

Grupa F:

Molde je stigao do prva tri boda u svojoj grupi posle ubedljive kod kuće protiv Šamrok Roversa sa 3:0. Brinhildsen je doveo svoj tim u vođstvo u 10. minutu. Isti igrač svojim drugim golom povisio je prednost Moldea na 2:0 u 49. minutu. U 58. minutu već je bilo 3:0, a strelac je bio Husain.

Grupa H:

Fudbaleri Pjunika savladali su Žalgiris sa 2:0 golovima Žunjinja i Otubanja.

Grupa G:

U jednoj od najuzbudljivijih utakmica ekipa Balkanija savladala je turski Sivaspor sa 4:3. Sivaspor je poveo već u prvom minutu golom Ulvestada. Pola sata kasnije Balkani je stigao do preokreta, a strelci su bili Tači u 20. i Potoku u 31. minutu. Na 3:1 povisio je Korenica u 66. minutu. Domaći tim nije odustajao i u 75. uspeli su da smanje prednost golom Jesiljurta, da bi isti igrač uspeo i da izjednači rezultat golom u 91. minutu. Uzbuđenjima tu nije bilo kraj pošto je Krasnići u poslednjim trenucima meča doveo tim Balkanija do novog vođstva, ujedno i do pobede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke